vroče potovanje-vroča cena
Cena
3499€ po osebi
Trajanje
15 dni
Destinacija
Afrika
Potniki
min. 20 potnikov

Madagaskar, celovito in odkrito potovanje

 • Informacije
 • PROGRAM POTOVANJA:
 • Galerija
 • Vroče Potovanje
Potovanje na oddaljeni Madagaskar je vselej svojevrstno doživetje. Preprosto življenje, bujna vegetacija in idilične vasice očarajo ter ljudstva, prava poživitev pa je oddih na rajskih plažah Ifaty-ja. V lovu za fosso, lemurji, ptiči. Na avenijo Baobabov, k neponovljivim kamnitim kreacijam Tsingy parka… Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi. Potovanje v skupini bomo...

Kaj je vključeno

Destinacija
Afrika Afrika
Lokacija odhoda
LJUBLJANA
Lokacija prihoda
ANTANANARIVO
Datum in čas začetka potovanja
20. novembra, 2024 00:00
Dodatne informacije
DOPLAČILA PO ŽELJI: Enoposteljna soba 480€
Cena vključuje
 • letališke pristojbnine
 • Letalski prevoz
 • Nočitev v hotelih 3*
 • nočitev v lodžih
 • Organizacija in slovenski vodja poti
 • prevozi z manjšimi avtobusi/kombiji
 • Spremstvo angleško govorečega vodnika
 • Zdravstveno zavarovanje z asistenco
Cena ne vključuje
 • Napitnine niso vključene v ceno in jih izročite na poti
 • Osebni stroški
 • Storitve, ki niso posebej navedene
Dodatno
Vizum: je potreben, za turistično bivanje do 30 dni se ga dobi ob vstopu na letališču in je brezplačen Cepljenje: Po napotkih IVZ je obvezno uživanje antimalarikov
Dodatne cene
skupina 10-19 potnikov: 120€

Potovanje na oddaljeni Madagaskar je vselej svojevrstno doživetje. Preprosto življenje, bujna vegetacija in idilične vasice očarajo ter ljudstva, prava poživitev pa je oddih na rajskih plažah Ifaty-ja. V lovu za fosso, lemurji, ptiči. Na avenijo Baobabov, k neponovljivim kamnitim kreacijam Tsingy parka…

Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi.
Potovanje v skupini bomo organizirali v primeru minimalno 10 potnikov. Napitnine niso vključene v ceni, doplačilo na poti 60 € po osebi.

Cepljenja: Po napotkih IVZ je obvezno uživanje antimalarikov. Več na www.zdravinapot.si

Vizum: je potreben, za turistično bivanje do 30 dni se ga dobi ob vstopu na letališču in je brezplačen.
CENA VKLJUČUJE:
Letalski prevozi in pristojbnine prevozi z manjšimi avtobusi/kombiji, 13 x nočitev z zajtrkom v hotelih in dobrih lodžih 3*, obroke po programu, vse prepustnice in vstopnine v parke, spremstvo lokalnih vodnikov, zdravstveno asistenco v tujini (dvojno), spremstvo slovenskega vodje poti, organizacijo potovanja.

OBVEZNA DOPLAČILA:
skupina 10-19 potnikov 120€

DOPLAČILA PO ŽELJI:
Enoposteljna soba 480€

 • 1. dan
 • 2. dan
 • 3. dan
 • 4. dan
 • 5. dan
 • 6. dan
 • 7. dan
 • 8. dan
 • 9. dan
 • 10 dan
 • 11. dan
 • 12. dan
 • 13. dan
 • 14. dan
 • 15. dan
1. dan

LJUBLJANA-MADAGASKAR

Zbor v Ljubljani in prijava na polet oziroma vožnja do okoliškega letališča. Polet s postanki proti Madagaskarju. Obroki na letu.

2. dan

MADAGASKAR (ANTANANARIVO)

Po pristanku in ureditvi formalnosti vstopa sledi prevoz v hotel. Krajša orientacijska vožnja po umetno zasnovani prestolnici eksotičnega otoka. Večerja in nočitev.

3. dan

ANTANANARIVO - MORONDAVA

Po zajtrku sledi dopoldanski let na zahodno obalo v Morondavo. Ogled mesta in namestitev v obalnem resortu. Možnost osvežitve, počitka, kopanja… Večerja in nočitev.

4. dan

MORONDAVA - BEKOPAKA

Zgodnji zajtrk in dolga vožnja v smeri sever proti Bekopaki. Na poti prečimo reko Tsiribihina, imamo lokalno kosilo in se ustavimo v parku Kirindy za foto lov na Fosso, lemurje in endemično rastlinje. Večerja in nočitev.

5. dan

BEKOPAKA - TSINGY NP

Zajtrk in enkratna pohodniška izkušnja, ko bomo odkrivali jame, kamnite labirinte, prav posebna atrakcija so lokalne kamnite »katedrale«. Park je obdan z deževnim gozdom in prav štrli iz svojega enkratnega ozadja. Še sestop in čez brv nazaj v našo bujno zeleno. Še zaslužena večerja in počitek.

6. dan

TSINGY NP

Zajtrk in s pirogi se bomo podali na odkrivanje doline reke Manambolo. Z ozkimi dolgimi čolnički se bomo zapeljali v kanjone in soteske reke in obiskali slikovite jame območja. Kanjoni in jame imajo po prepričanju domačinov prav poseben življenjski pomen, katerega bomo spoznali tudi sami. Zopet malce pohodniško naravnani se bomo podali na opazovanje čudovitega sončnega zahoda nad Tsingy kamninami. Večerja in nočitev.

7. dan

TSINGY NP - MORONDAVA

Zgodnji zajtrk. Ponovno bomo prečili Tsiribihino in park Kirindy, se ustavili na aveniji Baobabov in pričakali nepozabni sončni zahod. Dolga vožnja nam bo v slikoviti pokrajini hitro minila. Večerja in nočitev.

8. dan

MORONDAVA - ANTSIRABE

Zajtrk. Še jutranji skok do avenije baobabov za sončni vzhod, nato pa nazaj v hribovito pokrajino, dan ko bomo resnično lahko spremljali spreminjajočo se površje Madagaskarja in doumeli njegovo raznovrstnost. Fotografsko se bomo izživljali tudi nad silhuetami riževih polj in značilnih vasic, ustavili pa se bomo tudi v agrikulturnem centru Miandrivazo, kjer bomo obiskali tudi domačine na njihovih štantih in preverili kaj so pripravili za prodajo. Popoldan prispemo v Antsirabe, znan po svojih termalnih vrelcih in rikšah, s katerimi se bomo podali na krajši ogled naselbine. Večerja in nočitev

9. dan

ANTSIRABE - RANOMAFANA NP

Zajtrk in obiskali bomo jezero Tritriva z zanimivim habitatom, nato pa v Ambositro, kjer se nahaja prestolnica rokodelstva. Obiskali bomo lesne izdelke slovitega plemena Zafimaniry, posvetili se bomo tudi več delavnicam in se posvečali razlikam in detajlom dodelanosti. Med kosilom v vasi bomo imeli tudi krajši folklorni šov. Sledila bo vožnja v park Ranomafana. Večerja in nočitev.

10 dan

RANOMAFANA NP

Po zajtrku bomo cel dan namenili odkrivanju parka. Na pohodnem safariju bomo iskali lemurje, živo pisane ptice in občudovali bujno vegetacijo. Večerja in nočitev.

11. dan

RANOMAFANA - RANOHIRA

Zajtrk in odrinili bomo naprej proti Ranohiri. Na poti bomo obiskali Anja rezervat katerega upravljajo domorodni vaščani. Spoznali bomo še nekaj vrst lemurjev vključno z obročastorepim lemujrem. Namestitev in kratek predah. Nato večerja in nočitev v Ranohiri (Isalo)

12. dan

RANOHIRA - IFATY

Zajtrk in obisk parka Isalo. Peš se bomo podali na sprehod po mesečevi pokrajini in obiskali kanjone, oaze in slapove. Jurska pokrajina nas bo očarala. Možnost kopanja v tolmunih… Nato pa sončni zahod nad fenomenalnim Isalom. Nato prevoz v resort na obali Ifaty-ja. Večerja in nočitev.

13. dan

IFATY

Zajtrk in večerja. Prosto za lastne aktivnosti. Nočitev.

14. dan

IFATY - ANTANANARIVO - EVROPA

Po zajtrku prevoz na letališče Tuelar in polet v Antananarivo. Presedemo in opravimo formalnosti za mednarodni let proti Evropi s presedanjem. Polet in obrok na letalu.

15. dan

LJUBLJANA

Pristanek v Ljubljani oziroma na okoliškem letališču. Prevoz v Ljubljano.

Končni obračun potovanja je narejen predvidoma do 10 dni pred odhodom, ko so znani podatki končnih letaliških pristojbin in je doseženo končno število potnikov, na podlagi katerega se določi rang dosežene cene (ob prijavi se potniku vselej zaračuna izhodiščna, najnižja cena).
* Polet je predviden iz letališča Ljubljana. V kolikor nam letalski prevoznik potrdi polet iz okoliškega letališča je na relaciji letališče Ljubljana-okoliško letališče in nazaj organiziran brezplačen prevoz.

vroče potovanje-vroča cena
From 2890€
vroče potovanje-vroča cena
From 1899€
vroče potovanje-vroča cena
From 2349€
vroče potovanje-vroča cena
From 1159€

Obiščite nas na družbenih omrežjih

Close

Madagaskar, celovito in odkrito potovanje - 19142

Price
3499€ per person
Duration
15 dni
Destination
Afrika
Travellers
min. 20 potnikov

  Izpolnite obrazec za rezervacijo. Obvezna polja so označena *   Naroči si svoj katalog. Obvezna polja so označena *