O Podjetju

OPodjetju

Res je naša osnovna dejavnost priprava in izvedba dolgih potovanj, vendar se ukvarjamo tudi z drugimi dejavnostmi s področja turizma.

Turistična agencija VARD CELJE je bila ustanovljena leta 1991 z namenom priprave in izvedbe daljih, medcelinskih potovanj, ki bodo predstavila potniku vso zemljepisno, zgodovinsko in kulturno raznolikost dežele, ki jo želi spoznati. To naše osnovno izhodišče za pripravo vseh naših programov potovanj dopolnjujemo z izborom kvalitetnih hotelov, udobnih prevoznih sredstev in odličnih poslovnih partnerjev v ciljnih deželah. Z izborom strokovno in praktično usposobljenih vodnic in vodnikov pa omogočamo našim potnikom temeljito spoznavanje novih dežel, načina življenja njihovih prebivalcev ter kar se da nemoten potek potovanja.

Res je naša osnovna dejavnost priprava in izvedba dolgih potovanj, vendar se ukvarjamo tudi z drugimi dejavnostmi s področja turizma.

V naši turistični agenciji v središču mesta Celja vam ponujamo vso paleto potovanj po Sloveniji, Evropi in svetu, ki so jih pripravili drugi slovenski organizatorji potovanj.

Pri nas si lahko izberete tudi počitnice v kateremkoli mestu na svetu ali bližje: zaradi vzpostavljenega sodelovanja s slovenskimi in tujimi turističnimi agencijami vam lahko ponudimo preživljanje počitnic v Sloveniji, na Hrvaškem in drugih mediteranskih deželah v apartmajih, apartmajskih hišah, hotelih ali na križarjenjih po Sredozemskem morju in po svetovnih oceanih poleti in pozimi.

V naši poslovni enoti Turizem v Celju pripravljamo in izvajamo izlete in potovanja za zaključene skupine potnikov kot so maturantje, študentje, člani delovnih kolektivov, društev. Na razpolago vam je veliko pripravljenih programov potovanj po Evropi, ki lahko zadovoljijo še tako zahtevne potnike. Zelo radi pa prisluhnemo vašim posebnim željam in zahtevam in vam izdelamo program potovanja ‘po vaši meri’. V agenciji izvajamo tudi ‘incoming’ dejavnost za goste iz različnih evropskih držav. Tudi na tem področju smo usposobljeni za izvedbo odličnega celotnega servisa, ki ga potrebujejo naši tuji gostje ob spoznavanju Slovenije.

Spoznavajte svet z namiOdlična Potovanja

Naši vedno predani in skrbni vodniki vas bodo popeljali v svet potovalnih avanturTravelicious Team za potovalni beam

Vašim željam bomo z veseljem prisluhnili in vam svetovali pri izboru vam najbolj UjemajoČega aranžmaja. PriČakuje vas ekipa VARD-a: Tušek Pavlina, Kristjan Šuntajs in Meta Dolenc.
Afrika (1)
Afrika (2)
Afrika (3)
Afrika (4)

Kontaktiraj nas

Preverite kaj vse nudimo, na voljo smo vam tudi za podrobnejše informacije.

Pridite in nas obiščite

Preverite kaj vse nudimo, na voljo smo vam tudi za podrobnejše informacije.
Naslov
VARD TURIZEM d.o.o., Oblakova 32
PE Turistična agencija VARD, Stanetova 6, Celje
Pokličite nas
03/ 492 49 30
03/492 49 31
03/492 49 33
Pišite nam
paulina@vard.si
info@vard.si
vard@vard.si

LjubezenPotovanje?

Ste na pravem mestu? Vnesite svoj e-poštni naslov, če želite prejemati obvestila o naših najnovejših potovanjih.

    Obiščite nas na družbenih omrežjih