Cena
3699€ po osebi
Trajanje
10 dni
Destinacija
Afrika
Potniki
min. 16 potnikov

Potovanje Namibija, to je prava Afrika

 • Informacije
 • PROGRAM POTOVANJA:
 • Galerija
 • Vroče Potovanje
Novoletna Namibija Potovanje v Afriko. Novoletna Namibija je ena pravih predstavnic južne Afrike, safariji so eni najbolj doživetih, tako glede živalskega sveta, kot tudi božansko mogočnih sipin Nauklufta. Ogromne sipine, prelepi zalivi in stilna arhitektura mest ter preprostih bivališč avtohtonih prebivalcev, odlična kulinarika, neponovljive skalne formacije in seveda za ljubitelje posebnih ekosistemov. Doživetje, ki bo...

Kaj je vključeno

Destinacija
Afrika Afrika
Lokacija odhoda
LJUBLJANA
Lokacija prihoda
WINDHOEK
Datum in čas začetka potovanja
26. decembra, 2023 00:00
Dodatne informacije
DOPLAČILA PO ŽELJI: enoposteljna soba 275€ vizum in urejanje: 95€
Cena vključuje
 • dvoposteljni sobi
 • letališke pristojbnine
 • Letalski prevoz
 • Nočitev v hotelih 3*-4*
 • nočitev v lodžih
 • Organizacija in slovenski vodja poti
 • prevozi z manjšimi avtobusi/kombiji
 • Spremstvo angleško govorečega vodnika
 • Vsi ogledi z vstopninami in obroki po programu potovanja
 • Zdravstveno zavarovanje z asistenco
Cena ne vključuje
 • Napitnine niso vključene v ceno in jih izročite na poti
 • Osebni stroški
 • Storitve, ki niso posebej navedene
 • Vizum in urejanje
Dodatno
Vizum: je potreben Cepljenje: Ni potrebno
Dodatne cene
skupina 10-15 potnikov: 215€
Novoletna Namibija

Potovanje v Afriko. Novoletna Namibija je ena pravih predstavnic južne Afrike, safariji so eni najbolj doživetih, tako glede živalskega sveta, kot tudi božansko mogočnih sipin Nauklufta. Ogromne sipine, prelepi zalivi in stilna arhitektura mest ter preprostih bivališč avtohtonih prebivalcev, odlična kulinarika, neponovljive skalne formacije in seveda za ljubitelje posebnih ekosistemov. Doživetje, ki bo vsekakor ostalo globoko v vas. Tako namestitve, katere so vse preverjene v odličnih lodžih 3*+, hotelih 4*, kulinaričnih doživetjih in okušanje lokalnih slastnih jedi, vsi ogledi in hrana v ceni! Prava novoletna Namibija.

Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi.
Potovanje bomo organizirali v primeru minimalno 10 prijavljenih oseb. Napitnine niso vključene v ceno, plačilo na poti 50 € po osebi. Cena je višja v rangu manjše skupine 10-15 potnikov in sicer za 215 € po osebi.

Cepljenje:
Ni potrebno. Več na www.zdravinapot.si

Vizum:
Vizum je potreben.

CENA VKLJUČUJE:
Letalski prevoz v ekonomskem razredu s pristojbinami na relaciji Ljubljana-Windhoek-Ljubljana (oziroma polet iz okoliškega letališča z vključenim transferjem iz/v Ljubljano), vse avtobusne-kombi prevoze in prevoze s terenskimi vozili po programu potovanja, namestitev v lodžih 3*-4* in hotelih 4* kot navedeno v programu, vsi obroki, ogledi z vsemi vstopninami in taksami v parkih, spremstvo lokalnih vodnikov, nezgodno zavarovanje potnikov, zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini, slovenski vodja poti in organizacija potovanja.

OBVEZNA DOPLAČILA:
skupina 10-15 potnikov 215€

DOPLAČILA PO ŽELJI:
enoposteljna soba 275€
vizum in urejanje ~95€

 • 1. dan
 • 2. dan
 • 3. dan
 • 4. dan
 • 5. dan
 • 6. dan
 • 7. dan
 • 8. dan
 • 9. dan
 • 10 dan
1. dan

LJUBLJANA-WINDHOEK

Zbor potnikov v Ljubljani in polet, oziroma transfer do okoliškega letališča. Polet z vmesnim presedanjem na enem izmed letališč. Nadaljevanje poleta proti Afriki. Obrok na letalu.

2. dan

WINDHOEK-ETOSHA

Dopoldanski pristanek in ureditev formalnosti vstopa. Sledil bo transfer proti čudovitem nacionalnem parku Etosha. Na poti piknik kosilo. Ob prihodu sledi namestitev in predah v sklopu našega fantastičnega lodža. Proti večeru zbor in večerja v lodžu. Nočitev.

3. dan

NP ETOSHA

Zajtrk. Še v zgodnjih jutranjih urah se bomo podali na safari izkušnjo z odprtimi terenci, za kar najbolj direktno doživetje divjine. Z le malo sreče, bomo lahko videli tudi kakšnega od posebej zaželenih: slon, črni in beli nosorog, impala, zebra. Polni fantastičnih vtisov se bomo vrnili v lodž. premor in kosilo. Popoldan pa nadaljevanje safarija, a tokrat v udobju našega bus-kombi vozila. Povratek v lodž in večerja, nočitev.

4. dan

ETOSHA-DAMARALAND

Zajtrk. Današnji dan bomo preživeli v Hemingwayevem stilu. Po zajtrku se bomo odpeljali proti Damaralandu - tradicionalnem okolju ljudstva Damara, od koder tudi ime. A regija je poznana po pompoznem osamelcu iz peščenjaka - Vingerklip, ki se pne kar 35 m visoko. Navdušil pa bo tudi rezervat ohranjenega okamnelega gozda, navdušile pa nas bodo tudi velbičevke. Piknik kosilo na poti. Namestitev v lodžu in večerja. Nočitev.

5. dan

DAMARALAND-SWAKOPMUND

Zajtrk. Pot nas bo vodila proti namibijski obalni liniji, a še prej nas čakajo zakladi notranjosti, vožnja skozi razgibano pokrajino, kateri kraljuje Brandberg (najvišji vrh Namibije). Obiskali bomo pokrajino in rezervat Twyfelfontein, katera je poznana po skalnih poslikavah in gravurah živali, ki so stare najmanj 6000 let! Območje je poznano tudi kot prvi primer UNESCO-ve kulturne dediščine v Namibiji. Piknik kosilo v naravi. Navdušila nas bo tudi kamnita struktura ožgane gore in orgle. Prihod na obalo in doživetje slikovitega mesteca Swakopmund. Večerja bo v mestni restavraciji. Nočitev v hotelu.

6. dan

SWAKOPMUND-NAUKLUFT NP

Zajtrk. Odpeljali se bomo do mesteca v laguni - Walvis Bay. Vkrcanje na katamaran in plovba po laguni in zalivu za opazovanje bogatega živalskega sveta, ko bomo z malo sreče opazovali živahno plavanje delfinov, hranjenje tjulnjev, prelete tisočerih morskih ptic - pelikanov, kormoranov, flamenkov. Užitke v opazovanju bogastva narave pa bomo podkrepili tudi s prigrizkom na ladjici, kjer si bomo privoščili tradicionalne ostrige ob penečem vinu, lokalne prigrizke-kanapejčke in slaščice. Po križarjenju nadaljevanje poti do Sosussvlei-ja. Na poti nas bo očaral pogled na Kuseib kanjon. Ob prihodu v Namib Nauluft nacionalni park sledi namestitev v našem lodžu in večerja. Nočitev.

7. dan

SOSSUSVLEI-DEADVLEI IN SESRIEM

Po zajtrku odhod na našo Namib puščavsko avanturo. S terenskimi vozili se bomo zapeljali suhima jezerskima dnoma Sossusvlei in Deadvlei naproti, kjer nas bo očarala in presunila krutost a hkrati lepota narave. Ogledali si bomo ogromne sipine v regiji Sossuvlei, ki s karakteristično rdečkasto barvo slovijo kot najlepše na svetu. Najvišje med njimi dosegajo od svoje baze do vrha kar vrtoglavih 325 m, najelegantnejše med njimi pa imajo zvezdasto obliko in so prava paša za oči in raj za fotografske navdušence. Piknik kosilo na poti. Območje Elim sipin nas bo pospremilo k naselbini Sesriem, kjer se bomo na kratko pomudili in nato vrnili v naš lodž na večerjo. Nočitev.

8. dan

NAUKLUFT NP-WINDHOEK

Zgodaj se bomo podali na našo romantično izkušnjo sončnega vzhoda nad sipinami. Zajtrk in nato vožnja proti prestolnici. Mesto Windhoek bomo spoznali na slikoviti panoramski vožnji s postanki. Sledila bo namestitev v hotelu in krajši predah. Večerja pa bo kot se spodobi za zadnjo namibijsko v legendarni restavraciji Joe's. Nočitev v hotelu.

9. dan

WINDHOEK - EVROPA

Po zajtrku še možnost za nakupe v glavnem mestu, nato odjava in prevoz na letališče. Prijava in let s presedanjem proti Evropi. Obrok na letalu.

10 dan

LJUBLJANA

Nadaljevanje leta proti Ljubljani - okoliškem letališču s transferjem do Ljubljane.

vroče potovanje-vroča cena
From 2890€
vroče potovanje-vroča cena
From 1899€
vroče potovanje-vroča cena
From 2349€
vroče potovanje-vroča cena
From 1159€

Obiščite nas na družbenih omrežjih

Close

Novoletna Namibija, to je prava Afrika - 19121

Price
3699€ per person
Duration
10 dni
Destination
Afrika
Travellers
min. 16 potnikov

  Izpolnite obrazec za rezervacijo. Obvezna polja so označena *   Naroči si svoj katalog. Obvezna polja so označena *