VROČE POTOVANJE-VROČA CENA
Cena
799€ po osebi
Trajanje
6 dni
Destinacija
Evropa
Potniki
16

Sardinija, Italijanski otok lepot

  • Informacije
  • PROGRAM POTOVANJA:
  • Galerija
  • Vroče Potovanje
Otok lepot – italijanska lepotica narave – Sardinija Sardinija, otoški dragulj v središču Mediterana, je bil in ostaja talilnica kultur in pravi muzej na prostem. Sardinija je lahko izbor za prelepo potovanje, ali čudovita počitniška destinacija. Navdušujejo nas mnogotera arheološka najdišča, raznolika pokrajina od sipin in čudovitih obal preko travnato gozdnatih prostranstev in vse to...

Kaj je vključeno

Destinacija
Evropa Evropa
Lokacija odhoda
Trst
Lokacija prihoda
Cagliari
Datum in čas začetka potovanja
29. aprila, 2024 00:00 Poglej druge termine
Dodatne informacije
enoposteljna soba: 130
Cena vključuje
  • dvoposteljni sobi
  • letališke pristojbnine
  • Letalski prevoz
  • Nočitev v hotelih 3*
  • Organizacija in slovenski vodja poti
  • Vse navedene kombi/mini bus prevoze na trasi programa
  • Vsi ogledi z vstopninami in obroki po programu potovanja
Cena ne vključuje
  • Napitnine niso vključene v ceno in jih izročite na poti
  • Osebni stroški
  • Storitve, ki niso posebej navedene
  • Zdravstveno zavarovanje z asistenco
Dodatne cene
skupina 8-15 oseb: 105€

Otok lepot – italijanska lepotica narave – Sardinija

Sardinija, otoški dragulj v središču Mediterana, je bil in ostaja talilnica kultur in pravi muzej na prostem. Sardinija je lahko izbor za prelepo potovanje, ali čudovita počitniška destinacija. Navdušujejo nas mnogotera arheološka najdišča, raznolika pokrajina od sipin in čudovitih obal preko travnato gozdnatih prostranstev in vse to preide v visokogorja Sardinije, kjer domujejo med drugim tudi mufloni… Resnično idiličen izbor za dopust ali popotniško avanturo. Sardinija je osvajala srca, jih osvaja in jih bo tudi v prihodnje. Na Sardiniji se najde marsikaj in to za čisto vsakega. Spoznavajte italijanski otok lepot skupaj z nami.

 

OPOMBA:
Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi in pri optimalnem številu potniku 16. Potovanje bomo organizirali v primeru minimalno 8 prijavljenih oseb.

CEPLJENJE:
Ni potrebno, več na: www.zdravinapot.si

VIZUM: ni potreben

CENA VKLJUČUJE:
Navedeni poleti v ekonomskem razredu s pristojbinami (vključen 1 kos oddane prtljage do 10 kg in manjši kos osebne prtljage v letalu), transfer letališče – hotel – letališče , spremstvo slovenskega vodje poti in vse navedene vstopnine, panoramski ogledi in sprehodi v parkih varovane narave, vsi trajekti in cestnine po programu, 5x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* na dobri lokaciji, nezgodno zavarovanje in organizacija.

 

OBVEZNA DOPLAČILA:
za skupino 8-15 potnikov 105€

DOPLAČILA PO ŽELJI:
Enoposteljna soba: 130€

  • 1. dan
  • 2. dan
  • 3. dan
  • 4. dan
  • 5. dan
  • 6. dan
1. dan

TRST - CAGLIARI

Zbor potnikov na letališču Trst. Prijava in polet v Cagliari. Po pristanku in ureditvi formalnosti sledi nočni transfer v hotel. Nočitev.

 

2. dan

CAGLIARI - ORISTANO

Po zajtrku si bomo na panoramski vožnji in krajših sprehodih ogledali glavno mesto "otoka sonca". Mesto se nahaja na 7ih gričih in je bil že nekdaj cilj osvajalcev kot so Kartažani in Rimljani ter seveda tudi legendarnih trgovcev Feničanov. Postali bomo pri baziliki di Bonaria, Marijini katedrali, obiskali srednjeveško utrdbo St Remy in slikali lepote Slonjega stolpa, vse to pa krasi na morski obali lepo pristanišče in marina. Nadaljevanje poti v notranjost otoka do arheološkega nahajališča bronaste dobe v Baruminiju. Po ogledu še prevoz v Oristano in za popestritev dneva obisk vinske kleti ter degustacija vina in olivnega olja. Namestitev in nočitev.

 

3. dan

ORISTANO - ALGHERO

Po zajtrku bomo naravnost skočili na idilično plažo Is Arutas, še pred prihodom v dnevni cilj pa bomo obiskali slikovito staro jedro Bose ter idilično utrdbo nad mestecem. Sprehod po idiličnih ulicah bodo začinile prelepe fasade hiš. Dan pa bomo zaključili z obiskom še ene prelepe plaže, tokrat Bombarde. Namestitev in nočitev v Algheru.

 

4. dan

ALGHERO - LA MADDALENA

Zajtrk. Sledilo bo odkrivanje priljubljenega sardinskega središča: obiskali bomo nekropolo Angeli Ruju, cerkev sv Frančiška in se sprehodili med srednjeveškimi pomniki in zakladi novega veka. Nadaljujemo proti rajskem arhipelagu La Maddalena. Po krajši vožnji s trajektom prispemo na glavni otok in se namestimo v naš hotel. Večerno odkrivanje piazze Umberta I. Nočitev.

 

5. dan

LA MADDALENA - OROSEI

Po zajtrku sledi nadaljevanje otoških radosti na tem čudovitem arhipelagu: obisk plaže sv Štefana, preko mostu ponte Moneta na otok Caprera in obisk Garibaldijeve grobnice, cca enourni sprehod do razgledne točke Cala Cotticio, vzpon na hrib monte Tejalone in čisti užitek v razgledu! Sledil bo povratek v pristanišče in vkrcanje na trajekt ter povratek na Sardinijo. Nadaljevanje vožnje do Oroseija. Obisk plaž in lagune, sprehod ob obali in užitki zadnjega večera na prelepi Sardiniji. Nočitev.

 

6. dan

OROSEI - CAGLIARI - TRST

Zgodnja odjava in prevoz na letališče Cagliari. Prijava in polet proti Trstu.

 

Obiščite nas na družbenih omrežjih

Close

Sardinija, Italijanski otok lepot - 19574

Price
799€ per person
Duration
6 dni
Destination
Evropa
Travellers
16

    Izpolnite obrazec za rezervacijo. Obvezna polja so označena *



      Naroči si svoj katalog. Obvezna polja so označena *