VROČE POTOVANJE-VROČA CENA
Cena
825€ po osebi
Trajanje
5 dni
Destinacija
Evropa
Potniki
16

Potovanje italijanskih radosti

Amalfi, Capri, Neapelj, Pompeji - potovanje čistih lepot
 • Informacije
 • PROGRAM POTOVANJA:
 • Galerija
 • Vroče Potovanje
Osrednja Italija – Italijanske radosti Čudoviti del Italije odkrivamo na potovanje Italijanskih radosti in to kar s kombiji (pri čemer seveda potniki niste prisiljeni voziti sami, ampak se prepustite našim vodjem poti in voznikom). Potovanje italijanskih radosti nas popelje tudi na idilično vožnjo s trajektom na Capri, katerega pa bomo potem odkrivali še osveščeno, popolnoma...

Kaj je vključeno

Destinacija
Evropa Evropa
Lokacija odhoda
Trst
Lokacija prihoda
Neapelj
Datum in čas začetka potovanja
26. avgusta, 2024 Poglej druge termine
Dodatne informacije
enoposteljna soba: 135
Cena vključuje
 • dvoposteljni sobi
 • letališke pristojbnine
 • Letalski prevoz
 • Nočitev v hotelih 3* in pri domačinih
 • Organizacija in slovenski vodja poti
 • Vse navedene kombi/mini bus prevoze na trasi programa
 • Vsi ogledi z vstopninami in obroki po programu potovanja
Cena ne vključuje
 • Napitnine niso vključene v ceno in jih izročite na poti
 • Spremstvo angleško govorečega vodnika
 • Storitve, ki niso posebej navedene
 • Zdravstveno zavarovanje z asistenco
Dodatno
Cena vključuje: vse prevoze na omenjeni trasi, vstopnine Neapelj palača in podzemlje, Pompeji in oglede zunanjosti po programu, trajekti, izposoja e-koles, slovenski vodja poti, namestitve z zajtrki v hotelih in gostiščih 3*, organizacija in osnovno nezgodno zavarovanje.
Dodatne cene
skupina 8-15 oseb: 105€

Osrednja Italija – Italijanske radosti

Čudoviti del Italije odkrivamo na potovanje Italijanskih radosti in to kar s kombiji (pri čemer seveda potniki niste prisiljeni voziti sami, ampak se prepustite našim vodjem poti in voznikom). Potovanje italijanskih radosti nas popelje tudi na idilično vožnjo s trajektom na Capri, katerega pa bomo potem odkrivali še osveščeno, popolnoma eko – z električnimi kolesi in nekaj tudi peš. Italijanski raj bomo dodobra spoznali in na otoku tudi prenočili. Na škornju pa se ne bomo mogli odreči zapeljivemu Neaplju s podzemljem in bogato zgodovino, nad tlemi pa nas čaka čudovita nekdanja kraljeva palača. Seveda nas bodo osupnili tudi vselej atraktivni Pompeji, za podaljšanje idile pa bomo obiskali tudi razgibano obali in slikoviti Amalfi.

 

Opombe:

Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi pri optimalni velikosti skupine 16 potnikov. Potovanje bomo organizirali v primeru minimalno 8 prijavljenih oseb, pri čemer je v rangu skupine 8-15 aktualno doplačilo 105€ po osebi. Napitnine niso vključene v ceni in niso obvezne.

CEPLJENJE:

ni potrebno

VIZUM:

ni potreben

CENA VKLJUČUJE:

letalski polet s pristojbinami in 1 kos oddane prtljage max 10 kg, vse prevoze s kombiji po programu, vstopnine Neapelj palača in podzemlje, Pompeji in oglede zunanjosti po programu, trajekt na Capri, izposoja e-koles, slovenski vodja poti, namestitve z zajtrki v hotelih in gostiščih 3*, organizacija in osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.

OBVEZNA DOPLAČILA:
skupina 8-15 potnikov 105€

 

DOPLAČILA PO ŽELJI:

Enoposteljna soba 135€

 • 1. dan
 • 2. dan
 • 3. dan
 • 4. dan
 • 5. dan
1. dan

TRST - NEAPELJ

Zbor potnikov na letališči Trst/Benetke in prijava ter let proti Neaplju. Ob prihodu sledi prevoz v hotel. Namestitev in možnost doživetja večernega utripa v tem velemestu. Nočitev.

2. dan

NEAPELJ - POMPEJI

Po zajtrku se bomo spustili v podzemlje in odkrivali zapuščino Grško-Rimske dobe, se poučili o pomenu in moči Neaplja v davnini, nato pa bomo obiskali še nekdanjo kraljevo palačo ter spoznali kako silno pomembno vlogo je imelo to mesto med 13. in 18. stoletjem kot del istoimenskega kraljestva. Sledil bo prevoz v Pompeje, kjer si bomo v popoldanskem času ogledali arheološki park ruševin. Kako silovito je lahko uničenje vulkana si bomo ogledali od blizu, silhueta Vezuva v ozadju pa nas bo kanček navdajala z občutkom krhkosti, katero so davno tedaj občutili ubogi prebivalci Pompejev. Skozi arheološki park se bomo podali z izkušenim lokalnim vodnikom in spoznavali zanimive zgodbe iz življenja in dosežkov tedaj. Še namestitev v hotelu in nočitev.

3. dan

POMPEJI - CAPRI

Zajtrku bo sledil prevoz v pristanišče in trajekt na otok Capri (glavnino prtljage bomo pustili v zaklenjenih kovčkih). Otok idile in sproščenega vzdušja. Biti eko je pravzaprav pogoj za obisk tega otoka, katerega bomo tudi spoznavali na posebej eko način, z uporabo električnih koles. Po pristanku si bomo sposodili električna kolesa in pričeli z odkrivanjem slikovitih naselij, vrtoglavo lepih in tudi strmih obal, ostankov utrdb in palač, eminentnih rezidenc... Nato bo čas za namestitev in nočitev.

4. dan

CAPRI - AMALFI

Zajtrk. Nato bomo še naprej izkoriščali naša e-kolesa in se podali do prelepih zalivov, klifov in zopet kolesarili po ozkih ulicah slikovitih naselij in zapeljivo lepih fasad. Vračilo e-koles in vkrcanje na trajekt ter povratek na celino. Nato se bomo podali v smeri Amalfija ter odkrivali skrite obalne kotičke, kot seveda tudi premierne plaže enega najbolj želenih počitniških predelov Italije. A daleč najbolj atraktivna so mesta vpeta v skalne pečine in stene: Amalfi, Positano, Minori, Maiori. Nočitev v enem od le-teh.

5. dan

AMALFI - NEAPELJ - TRST

Po zajtrku malce prosto za samostojna odkrivanja, nato še panoramska vožnja po vijugajoči pot skozi agrarno zaledje do Corbare, kratek postanek in nato sledi transfer nazaj na letališče in prijava ter let proti Trstu/Benetkam.

Deli na družbenih omrežjih

Obiščite nas na družbenih omrežjih

Close

Potovanje Italijanskih radosti - 19535

Price
825€ per person
Duration
5 dni
Destination
Evropa
Travellers
16

  Izpolnite obrazec za rezervacijo. Obvezna polja so označena *   Naroči si svoj katalog. Obvezna polja so označena *