VROČE POTOVANJE-VROČA CENA
Cena
539€ po oseba
Čas Trajanja
5 dni
Destinacija
Evropa
Potnikov
15

Potovanje italijanskih radosti

Amalfi, Capri, Neapelj, Pompeji - potovanje čistih lepot
 • Informacije
 • Program Potovanja
 • Lokacija
 • Slikovni Kolaž
 • Podobna Potovanja

O Aranžmaju

Destinacija
Evropa Odkrij Evropa
Lokacija Odhoda
Trst
Lokacija Povratka
Neapelj
Datum Odhoda
23. februarja, 2022 Poglej Ostale Termine
Več Informacij
enoposteljna soba: 118
Cena Vključuje
 • dvoposteljni sobi
 • letališke pristojbnine
 • Letalski prevoz
 • Nočitev v hotelih 3*
 • Organizacija in slovenski vodja poti
 • Vse navedene kombi/mini bus prevoze na trasi programa
 • Vsi ogledi z vstopninami in obroki po programu potovanja
Možna Doplačila
 • Napitnine niso vključene v ceno in jih izročite na poti
 • Spremstvo angleško govorečega vodnika
 • Storitve, ki niso posebej navedene
 • Zdravstveno zavarovanje z asistenco
Dopolnitve
Cena vključuje: letalski prevoz s pristojbinami, 1 kos oddane prtljage do 10kg, 1 manjši kos osebne prtljage v kabini, vse prevoze na omenjeni trasi, vstopnine Neapelj palača in podzemlje, Pompeji z lokalnim vodnikom, n oglede, oglede zunanjosti po programu, trajekti, izposoja e-koles, slovenski vodja poti, namestitve z zajtrki v hotelih in gostiščih 3*, organizacija in osnovno nezgodno zavarovanje.
Obvezna Doplačila
skupina 7-14 oseb: 70€

Čudoviti del Italijanskih radosti odkrivamo s kombiji, idilična vožnja na Capri s trajektom, nato odkrivanje lepot otoka in sicer osveščeno, eko – z električnimi kolesi. Italijanski raj bomo dodobra spoznali in na otoku tudi prenočili. Na škornju pa se ne bomo mogli odreči zapeljivemu Neaplju s podzemljem in bogato zgodovino, nad tlemi pa nas čaka čudovita nekdanja kraljeva palača. Seveda nas bodo osupnili tudi vselej atraktivni Pompeji, za podaljšanje idile pa bomo obiskali tudi razgibano obali in slikoviti Amalfi.

Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi. Potovanje bomo organizirali v primeru 7 prijavljenih oseb. Napitnine niso vključene v ceni.

CEPLJENJE:

ni potrebno

VIZUM:

ni potreben

CENA VKLJUČUJE:

letalski prevoz s pristojbinami, 1 kos oddane prtljage do 10kg, 1 manjši kos osebne prtljage v kabini, vse prevoze na omenjeni trasi, vstopnine Neapelj palača in podzemlje, Pompeji z lokalnim vodnikom, n oglede, oglede zunanjosti po programu, trajekti, izposoja e-koles, slovenski vodja poti, namestitve z zajtrki v hotelih in gostiščih 3*, organizacija in osnovno nezgodno zavarovanje.

OBVEZNA DOPLAČILA:
skupina 7-14 potnikov 70€

 

DOPLAČILA PO ŽELJI:

Enoposteljna soba 118€

 

 • 1. dan
 • 2. dan
 • 3. dan
 • 4. dan
 • 5. dan
1. dan

TRST - NEAPELJ

Zbor potnikov na letališču v Trstu. Prijava in polet v Neapelj. Ob pristanku in ureditvi formalnosti sledi prevoz v hotel. Namestitev in možnost občutka večernega utripa v tem velemestu. Nočitev.
2. dan

NEAPELJ - POMPEJI

Po zajtrku se bomo spustili v podzemlje in odkrivali zapuščino Grško-Rimske dobe, se poučili o pomenu in moči Neaplja v davnini, nato pa bomo obiskali še nekdanjo kraljevo palačo ter spoznali kako silno pomembno vlogo je imelo to mesto med 13. in 18. stoletjem kot del istoimenskega kraljestva. Sledil bo prevoz v Pompeje, kjer si bomo v popoldanskem času ogledali arheološki park ruševin. Kako silovito je lahko uničenje vulkana si bomo ogledali od blizu, silhueta Vezuva v ozadju pa nas bo kanček navdajala z občutkom krhkosti, katero so davno tedaj občutili ubogi prebivalci Pompejev. Skozi arheološki park se bomo podali z izkušenim lokalnim vodnikom in spoznavali zanimive zgodbe iz življenja in dosežkov tedaj. Še namestitev v hotelu in nočitev.

3. dan

POMPEJI - CAPRI

Zajtrku bo sledil prevoz v pristanišče in trajekt na otok Capri (glavnino prtljage bomo pustili v zaklenjenih kovčkih). Otok idile in sproščenega vzdušja. Biti eko je pravzaprav pogoj za obisk tega otoka, katerega bomo tudi spoznavali na posebej eko način, z uporabo električnih koles. Po pristanku si bomo sposodili električna kolesa in pričeli z odkrivanjem slikovitih naselij, vrtoglavo lepih in tudi strmih obal, ostankov utrdb in palač, eminentnih rezidenc... Nato bo čas za namestitev in nočitev.

4. dan

CAPRI - AMALFI

Zajtrk. Nato bomo še naprej izkoriščali naša e-kolesa in se podali do prelepih zalivov, klifov in zopet kolesarili po ozkih ulicah slikovitih naselij in zapeljivo lepih fasad. Vračilo e-koles in vkrcanje na trajekt ter povratek na celino. Nato se bomo podali v smeri Amalfija ter odkrivali skrite obalne kotičke, kot seveda tudi premierne plaže enega najbolj želenih počitniških predelov Italije. A daleč najbolj atraktivna so mesta vpeta v skalne pečine in stene: Amalfi, Positano, Minori, Maiori. Nočitev v enem od le-teh.

5. dan

AMALFI - NEAPELJ - TRST

Po zajtrku malce prosto za samostojna odkrivanja, nato še panoramska vožnja ob obali, nato pa vijugajoča pot skozi agrarno zaledje do Corbare, sledi pa še transfer na letališče Neapelj, prijava in polet v Trst.

Destinacija - Evropa

Delite na socialnih omrežjih

Obiščite nas na družbenih omrežjih

Close

Potovanje Italijanskih radosti - 19535

Cena
539€ na osebo
Trajanje
5 dni
Destinacija
Evropa
Popotniki
15

  Izpolnite obrazec za rezervacijo. Obvezna polja so označena *   Naroči si svoj katalog. Obvezna polja so označena *