Cena
259 € po oseba
Čas Trajanja
4 dni
Destinacija
Evropa
Potnikov
35

Potovanje v svet adrenalina - rafting na Tari Potovanje v Bosno (RS) in adrenalin na safariju ter raftingu po Tari

 • Informacije
 • Program Potovanja
 • Lokacija
 • Slikovni Kolaž
 • Podobna Potovanja

O Aranžmaju

Destinacija
Evropa Odkrij Evropa
Lokacija Odhoda
Ljubljana
Lokacija Povratka
kamp na Tari
Datum Odhoda
18. avgusta, 2022 Poglej Ostale Termine
Več Informacij
DOPLAČILA PO ŽELJI: nadstandardni bungalov za 2 osebi s privat kopalnico po osebi        35 € : zdravstveno zavarovanje z asistenco (kritje do 25.000€) po osebi    26 €
Cena Vključuje
 • nočitev v lodžih
 • Organizacija in slovenski vodja poti
 • prevozi z manjšimi avtobusi/kombiji
 • Vse navedene kombi/mini bus prevoze na trasi programa
Možna Doplačila
 • Napitnine niso vključene v ceno in jih izročite na poti
 • Storitve, ki niso posebej navedene
 • Zdravstveno zavarovanje z asistenco
Dopolnitve
Vizum: ni potreben Cepljenje: ni potrebno
Obvezna Doplačila
skupina 14-21 oseb: 85 €€ skupina 22-34 oseb: 65 €€

Rafting na Tari = svet adrenalina

Tara je prava in čista solza Evrope, najlepša in najbolj razburljiva reka. Od svojih 145 km poti je kar 100km ustvarila v magično lepi podobi globokega kanjona kar do 1300m. Kanjon Tare sicer ni med najglobljimi na svetu, je pa zagotovo med prvimi po lepoti. Rafting na tari je prvovrsten adrenalin in hkrati nebeška sprostitev v središču neokrnjene narave. Zaradi kristalno čiste vode katera je pitna na celi poti in izredno bogatega števila rastlinskih in živalskih vrst je Tara na listi Unescove kulturne dediščine. Še en razlog več, da svoj adrenalin sprostimo v in ob njenem kanjonu, kjer se poleg rafting na Tari obetajo tudi kratki pohodi, saj moramo nekako pokuriti več kot samo odlično domačo hrano. Spodaj je tudi primer jedilnika!

 

Opomba:

Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi. Odkrita beseda: namestitve so v bungalovih kampa, kjer so sobe 2,3,4 in 6 posteljne, kopalnice pa so skupne. Rafting kamp je odlično pozicioniran in organiziran, vse storitve pa so na visokem nivoju. Pozor, morebitne diete, alergije ali želje po vegi obrokih morate navesti ob prijavi.
Potovanje bo organizirano, če se bo prijavilo 14 oseb. Napitnine niso vključene v ceni, doplačilo na poti za lokalne vodnike, vodje raftov in voznike 15 € po osebi.

CEPLJENJE:
Ni obvezno. (Več na: www.zdravinapot.si)

VIZUM:
Ni potreben.
CENA VKLJUČUJE:
Avtobusne/kombi prevoze na relaciji, cestnine in pristojbine na poti, vse lokalne transferje (tudi terenska vozila) po programu, uvodno predstavitev iz varne vožnje raftov, 3 x namestitev v rafting kampu s skupnimi kopalnicami (namestitev je predvidena v 2 ali 4 posteljnih bungalovih, v izjemnih primerih pa so skupinam lahko dodeljeni tudi 3 oz 6 posteljni bungalovi), vsi navedeni obroki (8), ogledi po programu s pohodi in safarijem, rafting programom z vključeno vso opremo po EU standardih, lokalni vodniki in izkušeni, licencirani voditelji raftov, slovenski vodja poti, organizacija potovanja. Minimalna starost za udeležbo je 8 let, usposobljenost in predpriprave pa zaradi strokovnega spremstva vodnikov raftov ni potrebna.

OBVEZNA DOPLAČILA:
skupina 14-21 potnikov  85 €

skupina 22-34 potnikov  65 €

DOPLAČILA PO ŽELJI:
nadstandardni bungalov za 2 osebi s privat kopalnico po osebi        55 €

zdravstveno zavarovanje z asistenco (kritje do 25.000€) po osebi    26 €

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA ZA TURISTIČNE ARANŽMAJE so sestavni del programa

 

Primer jedilnika:

Večerja 1:
Pečeni krompir i kajmak, domaći hljeb iz peći, salata, sarmice u raštanu i kiselom kupusu od mesa divljači, domaće pljeskavice s roštilja, miješano meso s roštilja, pite ispod sača.

Zajtrk 1:
Naš domaći pršut, pečenica, slanina, čvarci i sušena kobasica. Vrući uštipci, vruće pogačice, domaći sir i domaći stari kajmak iz mješine. Jaja i omlet sa prilozima po želji. Čaj, kiselo mlijeko. Slatko, med, džem i eurokrem.

Kosilo 1:
Zakuska u toku hiking-a će biti u vidu bogatih lunch paketa sa domaćom hranom.

Večerja 2:
Potočna pastrmka i lipljen, pura s kajmakom, pita sirnica i pita zeljanica ispod sača, burek ispod sača.

Zajtrk 2:
Naš domaći pršut, pečenica, slanina, čvarci i sušena kobasica. Vrući uštipci, vruće pogačice, domaći sir i domaći stari kajmak iz mješine. Jaja i omlet sa prilozima po želji. Čaj, kiselo mlijeko. Slatko, med, džem i eurokrem.

Kosilo 2:
Teleća čorba, ječmeni hljeb ispod sača, salata. Jagnjetina, jaretina ili teletina po želji gostiju, spremljena ispod sača sa krompirima i paprikom, začinjena ruzmarinom. Pite pod sačem. Za desert baklave, ružice i tulumbe.

Večerja 3:

Pečeni krompir i kajmak, domaći hljeb iz peći, salata, sarmice u raštanu i kiselom kupusu od mesa divljači, domaće pljeskavice s roštilja, miješano meso s roštilja, pite ispod sača.

Zajtrk 3:
Naš domaći pršut, pečenica, slanina, čvarci i sušena kobasica. Vrući uštipci, vruće pogačice, domaći sir i domaći stari kajmak iz mješine. Jaja i omlet sa prilozima po želji. Čaj, kiselo mlijeko. Slatko, med, džem i eurokrem.

 

NS: 19520
 • 1. dan
 • 2. dan
 • 3. dan
 • 4. dan
1. dan

LJUBLJANA - MB - RAFTING CENTER NA TARI

Odhod iz Ljubljane med 5 in 6 uro zjutraj. Vožnja s pobiranjem potnikov v Celju in Mariboru, nato preko meje in mimo Zagreba, Slavonskega broda nadaljevanje do našega izbranega rafting kampa. Nastanitev v bungalovih in prva gurmanska večerja z domačimi specialitetami na terasi restavracije ob reki. Tako hrana kot pejsaži s terase nam bodo pričarali nepozabne spomine. Nočitev.
2. dan

POHOD IN SAFARI V NP SUTJESKA

Dan bomo pričeli z obilnim zajtrkom. Domači pršut, vroči uštipci s kajmakom, pogače izpod peke so samo nekatere od jedi. Po zajtrku vožnja s terenskimi vozili v nacionalni park Sutjeska in odkrivanje planine Zelengora z njenimi čudovitimi kraškimi jezeri. Pripeljali se bomo do Pašne Poljane, nato pa jo peš uberemo po gozdnih poteh do Črnega jezera in v nadaljevanju do Videza, s koder se odpre čudovit razgled na celo Hercegovino, od Jadranskega morja pa do planin v Bosni in Črni Gori. Nato nadaljujemo pohod še do Belega jezera s postankom za kopanje (po želji). Na Zelengori imamo tudi piknik kosilo. Pogosto se na Zelengori opazi razna divjad kot so divje koze, srne in tudi volkovi, redko medvedi. Sledil bo povratek v naš rafting kamp. Po krajšem premoru pa sledi bogata večerja. Nočitev.

3. dan

RAFTING NA TARI

Zajtrk lokalnih specialitet, kateremu bo sledil kratek uvod in predstavitev opreme raftinga. Po hitrem usposabljanju v tehnikah veslanja in poslušanju navodil za vožnjo s čolni se bomo opremljeni in zavarovani odpeljali (s terenskimi vozili) do izhodiščne točke raftinga v Brštanovici. Rafting bo trajal nekaj ur in bo vključeval dobrih 25 km plovbe. Vozili se bomo skozi najbolj atraktivne predele kanjona reke Tare, pogled pa nam bodo privabljali vselej novi slapovi, divji izviri in raznolika pokrajina, kjer bomo tudi postali za fotografiranje, kopanje in počitek. Zaključek raftinga bo kar s prihodom v naš kamp, kjer nas čaka topel tuš in pozno kosilo lokalnih specialitet. Po kosilu nekaj prostega za samostojno rekreacijo ali počitek, nato pa lahka večerja z domačo potočno postrvjo in lipnjem na žaru ter bogato prilogo. Nočitev.

4. dan

KAMP NA TARI - ZAGREB - MB - LJUBLJANA

Po ležernejšem zajtrku in po želji jutranji rekreaciji v sklopu kampa sledi pričetek naše daljše poti nazaj proti domu. Prihod proti večeru.

Destinacija - Evropa

Delite na socialnih omrežjih

Obiščite nas na družbenih omrežjih

Close

Potovanje v svet adrenalina - rafting na Tari

Cena
259 € na osebo
Trajanje
4 dni
Destinacija
Evropa
Popotniki
35

  Izpolnite obrazec za rezervacijo. Obvezna polja so označena *   Naroči si svoj katalog. Obvezna polja so označena *