vroče potovanje-vroča cena
Cena
2599€ po osebi
Trajanje
11 dni
Destinacija
Južna Amerika
Potniki
min 20 potnikov

Potovanje po Braziliji

Sao Paulo, Amazonka, Iguassu, Rio
 • Informacije
 • PROGRAM POTOVANJA:
 • Galerija
 • Vroče Potovanje
Brazilija, kraljica sambe! Potovanje, ki vas bo navdušilo in zapolnilo pričakovanja. Lepotica Južne Amerike – Brazilija, to je enostavno zadetek v polno! Rio se nahaja na eni najlepših mestnih lokacij na svetu – med strmimi pobočji in oceanom, katerega sijajno obalo sestavljajo očarljivi zalivi in čudovite plaže. Spoznavanje velemesta je najenostavnejše in tudi najprijetneje s...

Kaj je vključeno

Destinacija
Južna Amerika Južna Amerika
Lokacija odhoda
LJUBLJANA
Lokacija prihoda
RIO
Datum in čas začetka potovanja
26. aprila, 2024 00:00 Poglej druge termine
Dodatne informacije
DOPLAČILA PO ŽELJI: Enoposteljna soba 590€ : od 35$
Cena vključuje
 • dvoposteljni sobi
 • letališke pristojbnine
 • Letalski prevoz
 • Nočitev v hotelih 3*-4*
 • Organizacija in slovenski vodja poti
 • prevozi z manjšimi avtobusi/kombiji
 • Vsi ogledi z vstopninami in obroki po programu potovanja
 • Zdravstveno zavarovanje z asistenco
Cena ne vključuje
 • Napitnine niso vključene v ceno in jih izročite na poti
 • Osebni stroški
 • Storitve, ki niso posebej navedene
Dodatno
Vizum: ni potreben: CEPLJENJE: Priporočljivo je cepljenje proti rumeni mrzlici.
Dodatne cene
za skupino 15-19 potnikov: 255€ za skupino 10-14 potnikov: 345€

Brazilija, kraljica sambe! Potovanje, ki vas bo navdušilo in zapolnilo pričakovanja. Lepotica Južne Amerike – Brazilija, to je enostavno zadetek v polno! Rio se nahaja na eni najlepših mestnih lokacij na svetu – med strmimi pobočji in oceanom, katerega sijajno obalo sestavljajo očarljivi zalivi in čudovite plaže. Spoznavanje velemesta je najenostavnejše in tudi najprijetneje s križarjenjem po samem zalivu Ria, ob arhipelagu Cagarras in otoku Redonda. Brazilija še zdaleč ni samo znameniti hrib Corcovado z velikanskim kipom Jezusa Odrešenika, ali Pão de Açúcar (Sladkorni stožec), niti ena najbolj slavnih plaž na svetu – Copacabana. Tu so seveda še veliki ambasadorji: borilne veščine »capoeire«, ki so jo razvili afriški sužnji v Braziliji, seveda ne gre brez mogočnih slapov Iguassu, od leta 1986 na seznamu UNESCO-ve naravne in kulturne dediščine, ki ležijo na tromeji Brazilije, Argentine in Paragvaja, na sotočju rek Parana in Iguassu. Posebno doživetje pa predstavlja najbolj vodnata reka sveta, katere pragozd predstavlja kar »pljuča« našega planeta. Na vožnji po Amazonki in Rio Negru, ter sobivanju z bogatim živalskim svetom v značilnih in udobnih lodžih se razkrije človeku pravi pomen narave, ki ga navdihne z novimi močmi in načini razmišljanja.

 

Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi.
Potovanje bo organizirano v primeru minimalno 10 potnikov. Napitnine niso vključene v ceni, doplačilo na poti za lokalne vodnike in voznike 50 € po osebi.

CEPLJENJE:
Priporočljivo je cepljenje proti rumeni mrzlici. Predlagamo posvet z zdravnikom. Več na www.zdravinapot.si.

VIZUM:
Slovenskim državljanom vizum ni potreben.

CENA VKLJUČUJE:
Letalski prevoz v ekonomskem razredu
Ljubljana-Sao Paolo in Rio-Ljubljana (oziroma iz okoliškega letališča s transferjem iz/do Ljubljane), Sao-Iguassu, Iguassu-Manaus, Manaus-Rio, prevoze s klimatiziranimi avtobusi ,nočitve z zajtrkom v hotelih 3*/4* in lodžu, kjer je polpenzion, prevoze s čolni po Amazonki in njenih rokavih, obroke in oglede z vstopninami po programu, takse v Iguassuju, spremstvo angleško govorečega lokalnega vodnika, nezgodno zavarovanje, zdravstveno zavarovanje z asistenco, organizacija in slovenski vodja poti.

Cena je preračuna po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi in ob minimalnem številu potnikov 20.

Potovanje bo

OBVEZNA DOPLAČILA:
za skupino 15-19 potnikov 255€

za skupino 10-14 potnikov 345€

 

DOPLAČILA PO ŽELJI:
Enoposteljna soba 590€

 • 1. dan
 • 2. dan
 • 3. dan
 • 4. dan
 • 5. dan
 • 6. dan
 • 7. dan
 • 8. dan
 • 9. dan
 • 10. dan
 • 11. dan
1. dan

LJUBLJANA-SAO PAULO (polet s presedanji)

Zbor potnikov v Ljubljani. Prijava na polet oziroma prevoz do okoliškega letališča. Polet s prestopom proti Sao Paulu.

2. dan

SAO PAULO (transferji cca 35km, peš)

Pristanek v Braziliji v jutranjih urah. Po opravljenih vstopnih sledi ogled metropole z več kot 11 milijoni prebivalcev. Sao je gospodarski center Brazilije in glavno mesto zvezne države Sao Paulo, ki je bilo ustanovljeno leta 1554. Domačini se po mestu imenujejo Paulistas in med njimi z več kot milijonom predstavnikov izstopajo potomci japonskih priseljencev. Dan bomo namenili odkrivanju enega najbolj kozmopolitanskih mest na svetu. Občudovali bomo kontrast med starim zgodovinskim centrom in novimi avenijami z modernimi vilami predela Jardin ob Avenida Paulista. Mestu daje neizbrisen pečat tudi pročelje borzne hiše in park Ibirapuera. V metropoli nakupovanja bo čas tudi za potešitev nakupovalne mrzlice. Nazaj v hotel. Popoldan prosto. Nočitev.

3. dan

SAO PAULO-IGUASSU (transferji cca 30km, polet 1,5 ure, peš)

Zajtrk. Prevoz na letališče in polet proti Iguassuju. Čudovite slapove si bomo ogledali na Brazilski strani. Mogočni slapovi, od leta 1986 na seznamu UNESCO-ve naravne dediščine, ležijo na tromeji Brazilije, Argentine in Paragvaja, na sotočju rek Parana in Iguassu. Do slapov se bomo sprehodili po deževnem pragozdu do vznožja Salto Floriano. Od tam še vzpon z dvigalom na vrh slapov, kjer se bomo prepustili užitku ob občudovanju divje moči in lepote narave.

4. dan

IGUASSU-MANAUS (transferji cca 30km, polet s presedanjem 6 ur, peš)

Zajtrk. Prevoz na letališče in polet proti Manausu. Po pristanku bo najprej sledil panoramski ogled mesta, ki predstavlja izhodiščno točko za odkrivanje Amazonije. Očarala bodo poslopja Amazonskega teatra, carinarnica, mestna tržnica in plavajoči pomoli, Rio Negro muzej in Ponta Negra. Po ogledih namestitev in nočitev.

5. dan

MANAUS-rojstvo AMAZONKE - lodž (transferji cca 50km, čolni in hitri čolni, peš)

Zajtrk. Po Amazonki se bomo zapeljali vse do njenega nastanka, do združenja blatne reke Solimoes in popolnoma črne Rio Negro. Njuno sotočje je nekaj veličastnega, saj reki del poti tečeta druga ob drugi brez mešanja, njuna barvna meja pa naredi zanimivi kontrast. Na poti boste z le malo sreče opazovali rožnate delfine, pogled pa bodo popestrili tudi številni lotosovi cvetovi. Nadaljevanje plovbe / transferjev do lodža in uživanje v prvih kontaktih z džunglo. Po namestitvi prosto za uživanje v neokrnjeni pokrajini. Večerja v stilu amazonske pokrajine, nočitev.

6. dan

PROGRAM V LODŽU AMAZONIJE (naveden je okvirni program, ki lahko odstopa)

Zgodaj, še pred sončnim vzhodom se boste odpravili na odkrivanje prebujajoče se džungle. Prvo ptičje oglašanje bo spremljal sončni vzhod in čudovite barvne palete se bodo zgrnile po jutranji džungli. Vrnitev v lodž na zajtrk. Nato se bomo prelevili v pohodnike in se v spremstvu izkušenih vodnikov podali na odkrivanje najzanimivejših lastnosti džungle, njenih prebivalcev in čudovitega in predvsem bujnega rastja. Ob izčrpnih razlagah se bomo polni novih odkritij vrnili v lodž na zaslužen počitek v spremstvu nebeških pesnitev džungle. Večerja. Nočitev.

7. dan

LODŽ - MANAUS - RIO (transferji cca 50km, polet 4 ure, čolni, peš)

Zajtrk. Prevoz do Manausa na letališče. Prijava in polet v Rio de Janeiro. Glavno mesto Brazilije v letih 1763 do 1961, s sedmimi milijoni Cariocasov (meščanov Ria), se nahaja v eni najlepših mestnih lokacij na svetu - med strmimi pobočji in oceanom, katerega sijajno obalo sestavljajo očarljivi zalivi in čudovite plaže. Ob pristanku prevoz v hotel, namestitev in nočitev.

8. dan

RIO DE JANEIRO IN CORCOVADO (transferji cca 40km, peš)

Po zajtrku se bomo popeljali vzdolž slikovitega zaliva Rodrigo de Freitas do vznožja znamenitega hriba Corcovado. Popeljali se bomo na vrh tega 710m visokega hriba, ki se strmo dviga nad Riom z velikanskim kipom Jezusa Odrešenika. Z vrha bomo lahko občudovali panoramo mesta z njegovo okolico in doumeli zakaj ima Rio tudi svoje posebno ime »Cidade Maravilhosa« - Čudovito mesto. Vrnitev v mesto in prosto za kosilo. Popoldan pa bomo nadaljevali v odkrivanju starega Ria: sprehodili se bomo skozi zgodovinski center, kjer nas bodo spremljala čudovita poslopja, parki in trgi - samostan Sao Bento, trg Praca, cerkev Candelaria, cesarska palača, stara tržna ulica… Nazaj v hotel. Nočitev.

9. dan

RIO DE JANEIRO

  Prost dan za samostojne aktivnosti, kopanje ali zgolj počitek. Nočitev. Ob doplačilu: dopoldan vodni safari po zalivu Ria, z adrenalinsko vožnjo do arhipelaga Cagarras in otoka Retonda. Kopanje bo popestrilo tudi opazovanje bogatega živalskega sveta otočja in arhipelaga. Vožnja po veličastnem zalivu tudi prikaže velemesto v najlepši možni luči.

10. dan

RIO DE JANEIRO - EVROPA / PODALJŠEK (transferji cca 20km)

Zajtrk prosto do prevoza na letališče, prijava in polet s presedanjem proti Evropi.

11. dan

LJUBLJANA

Pristanek v Ljubljani oziroma okoliškem letališču. Prevoz do Ljubljane.

* Polet je predviden iz letališča Ljubljana. V kolikor nam letalski prevoznik potrdi polet iz okoliškega letališča je na relaciji letališče Ljubljana-okoliško letališče in nazaj organiziran brezplačen prevoz.

Končni obračun potovanja je narejen predvidoma do 10 dni pred odhodom, ko so znani podatki končnih letaliških pristojbin in je doseženo končno število potnikov, na podlagi katerega se določi rang dosežene cene (ob prijavi se potniku vselej zaračuna izhodiščna, najnižja cena).

vroče potovanje-vroča cena
From 3049€
vroče potovanje-vroča cena
From 4799€
vroče potovanje-vroča cena
From 2599€

Obiščite nas na družbenih omrežjih

Close

Potovanje po Braziliji: Sao Paulo, Amazonka, Iguassu, Rio - 19205

Price
2599€ per person
Duration
11 dni
Destination
Južna Amerika
Travellers
min 20 potnikov

  Izpolnite obrazec za rezervacijo. Obvezna polja so označena *   Naroči si svoj katalog. Obvezna polja so označena *