vroče potovanje-vroča cena
Cena
529€ po osebi
Trajanje
3 dni
Destinacija
Evropa
Potniki
min. 15 potnikov

POTOVANJE V LONDON

City Break v jedru Anglije
 • Informacije
 • PROGRAM POTOVANJA:
 • Galerija
 • Vroče Potovanje
V prestolnici Anglije, London kot si ga želimo spoznati. City break potovanje v London je vse kar potrebujete z navdušujoče spoznavanje metropole. London je prekrasen dosežek tisočletnega razvoja, napredka, znanosti in žal seveda tudi okrutnih bojev. Od starih mestnih središč do prečudovito modernih četrti, Londonski Eye, Tower Bridge in sloviti Tower of London, katedrala Sv...

Kaj je vključeno

Destinacija
Evropa Evropa
Lokacija odhoda
LJUBLJANA
Lokacija prihoda
LONDON
Datum in čas začetka potovanja
19. septembra, 2024 00:00 Poglej druge termine
Dodatne informacije
enoposteljna soba: 90€
Cena vključuje
 • dvoposteljni sobi
 • letališke pristojbnine
 • Letalski prevoz
 • Ogledi po programu brez vstopnin
 • Organizacija in slovenski vodja poti
 • turističnih hotelih in motelih 2*-3*
Cena ne vključuje
 • Napitnine niso vključene v ceno in jih izročite na poti
 • Osebni stroški
 • Storitve, ki niso posebej navedene
 • Zdravstveno zavarovanje z asistenco
Dodatno
Vizum: Niso potrebna Cepljenje: Ni potrebno
Dodatne cene
Skupina 10-14 oseb: 75€ Odhoda: 27.6. in 11.7.: 95€

V prestolnici Anglije, London kot si ga želimo spoznati.

City break potovanje v London je vse kar potrebujete z navdušujoče spoznavanje metropole. London je prekrasen dosežek tisočletnega razvoja, napredka, znanosti in žal seveda tudi okrutnih bojev. Od starih mestnih središč do prečudovito modernih četrti, Londonski Eye, Tower Bridge in sloviti Tower of London, katedrala Sv Pavla in nasploh mogočni trgi, mostovi in palače, Big Ben in Westminster, pa Greenwich point in seveda ne manjkajo tudi doživetja noči in svet zabave v metropoli Anglije. Vabljeni z nami na city break potovanje v London, užijte in odkrijte ga skupaj z nami. Psssst!    tudi zgodbe o Henrikovih ženah in skrivnih kotičkih Towra… brrrrr… Morda bomo zapeli tudi London Bridge is falling down, upajmo da ne bo že spet … kot je za časa Vikinga Olafa…

Potovanje poteka s koriščenjem javnih prevoznih sredstev – avtobusi, metro, vlak. Dnevno je predvideno kar nekaj ur aktivnega odkrivanja peš.

 

OPOMBA:
Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi. Potovanje bomo organizirali v primeru 10 prijavljenih potnikov. Cena v primeru manjšega števila potnikov v rangu 10-14 je višja za 75€ po osebi.

Cepljenja: niso potrebna, vizumi niso potrebni.

CENA VKLJUČUJE:
Navedeni poleti v ekonomskem razredu s pristojbinami (vključena le ročna prtljaga do 10kg 1 kos 50x40x20cm), vsi prevozi so z javnimi prevoznimi sredstvi, zunanji ogledi znamenitosti potekajo peš in v kombinaciji lokalnih prevozov, vključen je ogled Tower Bridge, slovenski vodja poti, 2x nočitev z zajtrkom 2*-3* v širšem predelu Londona, organizacija, osnovno zavarovanje in DDV. * za London bo uporabljeno katerokoli izmed letališč Londona.

OBVEZNA DOPLAČILA:
skupina 10-14 potnikov  75€
odhoda 27.6. in 11.7.  95€

DOPLAČILA PO ŽELJI:
enoposteljna soba

 • 1. dan
 • 2. dan
 • 3. dan
1. dan

LJUBLJANA - LONDON (polet 2 uri, javna prevozna sredstva, peš)

Zbor v Ljubljani in polet oz. prevoz do odhodnega letališca. Po pristanku sledi lokalni javni prevozi do hotela. Namestitev in krajši predah, nato pa popoldansko odkrivanje središcnih lokacij in preverjanje vecernega utripa velemesta. Nocitev.

2. dan

LONDON (peš cca 8km, javna prevozna sredstva)

Zajtrk. V kombinaciji metrojev in avtobusov bomo odkrivali mestne atrakcije. Ogledi zunanjosti v mestnem jedru ob Temzi s pomniki kot so: Tower of London, Tower Bridge (vkljuceno), St. Paul katedrala, stara vojna ladja HMS Belfast, Westminster kompleks palac z baziliko in slavni Trafalgar Square… Povratek v hotel. Nocitev.

3. dan

LONDON - LJUBLJANA (peš cca 3-4km, javna prevozna sredstva, polet 2 uri)

Zajtrku bo sledil še dopoldanski zunanji ogledi mesta: Greenwich, Picadilly Circus… Nato prevoz na letališce in prijava ter polet proti Ljubljani, oziroma na okoliško letališce s transferjem v Ljubljano.

Deli na družbenih omrežjih

Obiščite nas na družbenih omrežjih

Close

City break potovanje v London - 19573

Price
529€ per person
Duration
3 dni
Destination
Evropa
Travellers
min. 15 potnikov

  Izpolnite obrazec za rezervacijo. Obvezna polja so označena *   Naroči si svoj katalog. Obvezna polja so označena *