Cena
899€ po osebi
Trajanje
5 dni
Destinacija
Evropa
Potniki
min. 16 potnikov

Kratko in jedrnato potovanje- 5 dni

 • Informacije
 • PROGRAM POTOVANJA:
 • Galerija
 • Vroče Potovanje
Irska – kratko in jedrnato Potovanje na Irsko je kot potovanje v ležernost in pristnost. Irska – kratko in jedrnato potovanje od Dublina v Kilkenny, v Cork in skozi park Killarney, Kenmare in mali ring of Kerry, Moherski klifi in zahodna obala, Co Clare ter zaliv Galway in bohemsko mesto, čudovito podeželje in nebroj ovac....

Kaj je vključeno

Destinacija
Evropa Evropa
Lokacija odhoda
LJUBLJANA
Lokacija prihoda
DUBLIN
Datum in čas začetka potovanja
29. aprila, 2024 00:00 Poglej druge termine
Dodatne informacije
CENA VKLJUČUJE: 4 nočitve z zajtrkom v hotelih/gostiščih 3*; slovenski vodja poti
Cena vključuje
 • dvoposteljni sobi
 • letališke pristojbnine
 • Letalski prevoz
 • Nočitev v hotelih 3*
 • Organizacija in slovenski vodja poti
 • prevozi z manjšimi avtobusi/kombiji
 • Vsi ogledi z vstopninami in obroki po programu potovanja
 • Zdravstveno zavarovanje z asistenco
Cena ne vključuje
 • Napitnine niso vključene v ceno in jih izročite na poti
 • Osebni stroški
 • Storitve, ki niso posebej navedene
Dodatno
DOPLAČILA PO ŽELJI: Enoposteljna soba 115 €
Dodatne cene
skupina 12-15 potnikov: 130€ skupina 8-11 potnikov: 175€ Doplačilo za odhoda 29.4.: 55€ Doplačilo za odhoda 1.7. in 26.8.: 110€

Irska – kratko in jedrnato

Potovanje na Irsko je kot potovanje v ležernost in pristnost. Irska – kratko in jedrnato potovanje od Dublina v Kilkenny, v Cork in skozi park Killarney, Kenmare in mali ring of Kerry, Moherski klifi in zahodna obala, Co Clare ter zaliv Galway in bohemsko mesto, čudovito podeželje in nebroj ovac. Irska očara s svojimi idiličnimi mesti in vasicami, neokrnjenim in urejenim podeželjem, vabi z bogato zgodovino in naravnimi formacijami klifov in obal… Vsak najde na Irskem samega sebe. Spoznavajte to deželo Keltov skupaj z nami na Irska – kratko in jedrnato potovanje.

Opombe:

Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi. Minimalno število potnikov za izvedbo potovanja je 8. Cena je višja za 175€ v rangu 8-11 potnikov in za 130€ v rangu 12-15.

Vizum: ni potreben

Cepljenje: ni potrebno, več na www.zdravinapot.si

CENA VKLJUČUJE:
Polet v ekonomskem razredu s pristojbinami iz Ljubljane ali okoliškega letališča s transferjem iz Ljubljane (vključena je osebna prtljaga s seboj v kabini letala 1x do 10 kg po osebi ter še 1x majna torbica). Prevozi po Irski, vse cestnine, parkirnine in prepustnice, 4 nočitve z zajtrkom v hotelih/gostiščih 3*, slovenski vodja poti, zunanji ogledi znamenitosti ter vključene vstopnine: Moherski klifi, grad Maynooth, Muckross vrtovi v parku Killarney, Guinness z degustacijo, namestitev v dvoposteljnih sobah, osnovno nezgodno zavarovanje potnikov in DDV.

OBVEZNA DOPLAČILA:
skupina 12-15 potnikov 130€
skupina 8-11 potnikov 175€

odhoda 29.4.  + 55€

odhoda 1.7. in 26.8. + 110€

DOPLAČILA PO ŽELJI:
Enoposteljna soba 115 €

 • 1. dan
 • 2. dan
 • 3. dan
 • 4. dan
 • 5. dan
1. dan

LJUBLJANA - DUBLIN - KILKENNY (polet s presedanjem, transferji cca 140km, 1,5 ure)

Zbor potnikov v Ljubljani. Jutranji odhod avtobusa do bližnjega letališča za prijavo na let v Dublin. Po pristanku v Dublinu se bomo podali na pot do Kilkennya. Ledeniško dolino, katero bomo spoznavali na vožnji je z navdušenjem v svoje filmske scenarije vključevalo ogromno režiserjev, navdušil pa nas bo tudi dolmen Carlow, neolitska grobnica. Ob prihodu v Kilkenny se bomo namestili in čaka nas še večerni sprehod po mestu, ki naravnost očara. Zaključek v kakšni od svetovno poznanih pivnic. Na obrobju mesta je tudi sanjski grad, ki popestri silhueto že tako mikavnemu kraju. Nočitev.

2. dan

KILKENNY - CORK - KILLARNEY (transferji cca 290km, 5,5 ure)

Po zajtrku se bomo odpravili proti Corku. Po zapeljali se bomo v staro mestno jedro z urejenimi ulicami v pristaniški četrti. Obiskali bomo tržnico English market kjer si boste lahko nakupili sestavine za piknik kosilce v idilični naravi. Vstopili bomo v enega najlepših predelov Irske - Ring of Kerry. Spoznavali bomo idilični Kenmare, vasico in jezero, nato se preko prelaza spustili proti Killarneyu in zavili v istoimenski nacionalni park, kjer si bomo ogledali vrtove Muckross. Še do mesta Killarney, namestitev, nato pa zopet možnost večernega življenja v enem klasičnih Irskih mest. Nočitev.

3. dan

KILLARNEY - CO. CLARE - GALWAY (transferji cca 240km, 6 ur)

Zajtrk. Nato se bomo zopet podali na slikovito pot skozi mistično in mitološko pokrajino boginj in urokov. Naša dnevna tematika bodo klifi zahodne obale. Prvi cilj bodo manjši klifi Kilkee, kjer si bomo ogledali tudi slikovito mesto v idiličnem zalivu. Nato pa do izjemnih moherskih klifov. Še skozi kraško pokrajino Burren v slikoviti Galway. Mesto ima izjemno lepo lego in urejenost. Poleg tega očara s svojo arhitekturo in dogajanjem, predvsem večernim. Namestitev. Nočitev v okolici.

4. dan

GALWAY - DUBLIN (transferji cca 240km, 3 ure)

Po zajtrku se podamo v notranjost Irske. V kraju Clonmacnoise možnost obiska istoimenskega zgodnjekrščanska samostana iz leta 544, katerega je ustanovil Sv. Ciaran. Vendar ima območje prav posebno energijo in svoj izvor še v zgodnejših časih starodavnih keltskih verovanj in prepričanj. Pomembno središče Irske s trgovskega, verskega, ustvarjalnega in učnega vidika. Nato nadaljujemo v Dublin in si na poti ogledamo še grad Maynooth iz 12. stoletja. Dublin bomo spoznali na krajši panoramski vožnji (Trinity college, katedrala Sv. Patrika, trdnjava…) nato pa bomo zavili v sloviti Guinness na ogled znamenitega proizvajalca piva, kateremu sledi pokušina te pijače irskih bogov. Namestitev v okolici Dublina. Nato možnost nočnega pohajanja po irskih pubih.

5. dan

DUBLIN - LJUBLJANA (transferji cca 30km, polet s presedanjem)

Po zajtrku (*v kolikor je potrjen zgodnji polet potem obrok odpade) prevoz na letališče in prijava na let. Polet proti domu. Sledi še transfer iz okoliškega letališča do Ljubljane.

V kolikor potrjeni let ni iz Ljubljane si pridržujemo pravico do spremembe odhodnega/povratnega letališča. V tem primeru je iz Ljubljane urejen in v ceni vključen transfer.
Potniku se ob prijavi zaračuna najnižja cena, končen obračun glede na število prijavljenih potnikov in višino letaliških pristojbin pa se opravi 10 dni pred potovanjem.

Obiščite nas na družbenih omrežjih

Close

Irska - kratko in jedrnato potovanje - 19539

Price
899€ per person
Duration
5 dni
Destination
Evropa
Travellers
min. 16 potnikov

  Izpolnite obrazec za rezervacijo. Obvezna polja so označena *   Naroči si svoj katalog. Obvezna polja so označena *