vroče potovanje-vroča cena
Cena
995€ po osebi
Trajanje
5 dni
Destinacija
Bližnji Vzhod
Potniki
min. 20 potnikov

Potovanje v Dubaj in Združene arabske emirate - 5 dni

 • Informacije
 • PROGRAM POTOVANJA:
 • Galerija
 • Vroče Potovanje
Pravljica arabskega polotoka se prične in konča v Dubaju. Potovanje za avantgardne! Velemesto je »Meka« za arhitekte z nebotičnikom Burj Khalifa, hkrati pa idealno počitniško središče s svojo nepozabno plažo Jumeirah. Kombinirana igra sonca, vetra, puščave in stekla se dotakne vsakega obiskovalca. V rahli zmešnjavi preobilne ponudbe tako najde svoje mesto prav vsak obiskovalec tega...

Kaj je vključeno

Destinacija
Bližnji Vzhod Bližnji Vzhod
Lokacija odhoda
LJUBLJANA
Lokacija prihoda
DUBAJ
Datum in čas začetka potovanja
18. septembra, 2024 00:00 Poglej druge termine
Dodatne informacije
Doplačila po želji: Enoposteljna soba 188€ Jeep safari z večerjo: 45€ Abu Dhabi: 59€ ladja Dhow z večerjo: 59€
Cena vključuje
 • dvoposteljni sobi
 • letališke pristojbnine
 • Letalski prevoz
 • Nočitev v hotelih 3*-4*
 • Organizacija in slovenski vodja poti
 • prevozi z manjšimi avtobusi/kombiji
 • Zdravstveno zavarovanje z asistenco
Cena ne vključuje
 • Napitnine niso vključene v ceno in jih izročite na poti
 • Osebni stroški
 • Storitve, ki niso posebej navedene
Dodatno
CEPLJENJE: Cepljenje ni potrebno. Več na www.zdravinapot.si. Vizum: Ni potreben
Dodatne cene
skupina 10-19 potnikov: 150€

Pravljica arabskega polotoka se prične in konča v Dubaju. Potovanje za avantgardne! Velemesto je »Meka« za arhitekte z nebotičnikom Burj Khalifa, hkrati pa idealno počitniško središče s svojo nepozabno plažo Jumeirah. Kombinirana igra sonca, vetra, puščave in stekla se dotakne vsakega obiskovalca. V rahli zmešnjavi preobilne ponudbe tako najde svoje mesto prav vsak obiskovalec tega fenomena. Izlet od tržnice zlata in začimb, mimo lepih palač šejkov in naravnega fenomena Creek – naravne zajede v kopnem, pa vse do elitnega hotela Burj Al Arab in slavne plaže Jumeirah, nas popelje po čarobnem kotičku Arabskega polotoka. Bežen pregled glavnih znamenitosti vsekakor ni dovolj za natančno spoznavanje raznolike kulture prebivalcev Dubaja.

OPOMBA:
Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi. Potovanje bomo organizirali v primeru 10 prijavljenih oseb. Napitnine niso vključene v ceni, doplačilo na poti za lokalne vodnike in voznike 20 € po osebi.
Minimalno število potnikov za izvedbo doplačilnih izletov je 10.

CEPLJENJE:
Cepljenje ni potrebno. Več na www.zdravinapot.si.
VIZUM: Ni potreben.

CENA VKLJUČUJE:
Letalski prevoz Ljubljana-Dubaj-Ljubljana, vsi prevozi s klimatiziranimi avtobusi po programu potovanja, 3x nočitev z zajtrkom v hotelu 3*/4* v Dubaju, 2x poldnevni ogled mesta Dubaj, vstopnina v muzej, vožnja z vodnim taksijem-abro, vstopnina na razgledno teraso stolpnice Burj Khalifa, magnetni vlak na palmi Jumeirah, vožnja s panoramsko gondolo ob Creeku, nezgodno zavarovanje, organizacijo potovanja, lokalni vodniki, slovenski vodja poti v času bivanja v Dubaju, zavarovanje z asistenco v tujini, letališke takse.

OBVEZNA DOPLAČILA:
skupina 10-19 potnikov 150€

DOPLAČILA PO ŽELJI:
Enoposteljna soba 188€

 • 1. dan
 • 2. dan
 • 3. dan
 • 4. dan
 • 5. dan
1. dan

LJUBLJANA - DUBAJ (polet s presedanjem)

Zbirno mesto potnikov na letališču v Ljubljani. Prijava na polet proti Dubaju oziroma prevoz do okoliškega letališča. Polet s presedanjem

2. dan

DUBAJ (transferji cca 40km, peš)

Zgodnji pristanek in prevoz v hotel, kratka osvežitev. Po zajtrku se bomo odpravili na ogled mesta, ki se je v nekaj desetletjih razvil iz pristaniškega mesteca v poslovno in komercialno središče arabskega polotoka. Po aveniji šejka Zayeda se bomo peljali mimo številnih poslopij, zagrajenih po zadnjih zapovedih arhitekturnega ustvarjanja, videli kako v resnici zgleda svetovno znani hotel Burj Al Arab, se pomudili na sloviti plaži Jumeirah, občudovali mošeje, videli šejkovo palačo in palačo Zabeel ter obiskali Dubajski muzej. Dubaj ima tudi predel s poslopji iz starih časov Al Bastakya, od koder se bomo sprehodili do ožine creek ter se z ladjico abra zapeljali po kanalu. Na drugi strani bomo obiskali še souk začimb in zlata ter opazovali živahno vrvenje v pristanišču. Za piko na i si bomo privoščili še vzpon na najvišjo zgradbo sveta - Burj Khalifo ter obiskali eno največjih nakupovalnih središč na svetu Dubaj Mall. Da pa bo dan popoln še postanek za ogled izjemnih dubajskih fontan. Nočitev.

3. dan

DUBAJ (transferji cca 60km, gondola, magnetni vlak, peš)

Po zajtrku se bomo zapeljali do otoka The Palm Jumeirah, kjer se bomo vkrcali na nadzemno enotirno železnico, ki nas bo popeljala na ogled umetnega otoka, na katerem stojijo prestižne vile znanih osebnosti in veličastni hotel Atlantis The Palm. V nadaljevanju se zapeljemo še do dubajske marine, od koder se nam bo iz sprehajalne promenade nudil čudovit pogled na nebotičnike. Nato ob Creek in z gondolo panoramska vožnja ob ožini, še do mokrišča Ras al Khor in povratek v hotel, prosto popoldne. Možnost puščavskega safarija (doplačilo), po puščavi ki jo bomo doživeli v vsej njeni veličastnosti in lepoti. Po vožnji čez sipine peska si bomo oddahnili v kampu, postavljenem po vzoru pravih beduinskih taborov. Počitek v arabskem slogu se bo podaljšal v večerjo, ki jo bo popestrila glasbena spremljava. Pozen povratek v hotel, nočitev.

4. dan

DUBAJ (prost dan)

Zajtrk. Odjava iz hotelskih sob do 12 ure. Prost dan, namenjen kopanju, nakupovanju in drugim aktivnostim v lastni režiji.
Možnost izleta (doplačilo) v upravno in poslovno središče Združenih emiratov - Abu Dhabi. V tem izjemno modernem mestu je sedež vlade Združenih arabskih emiratov, mnogih naftnih družb, največjih svetovnih bank. Mesto, ki je zraslo iz puščave zaradi bogatih nahajališč nafte, je danes ozaljšano s številnimi zelenimi površinami, parki in fontanami, ki se nam bodo na vožnji po obalni cesti prikazali v vsem svojem razkošju. Postali bomo ob eni najlepših mošej, Veliki mošeji, katero krasi kar 83 kupol (vstop v mošejo ni dovoljen), nato pred poslopjem znamenitega hotela Emirates Palace in v Heritage Village, kjer je na ogled rekonstrukcija tradicionalne vasi v oazi. Še postanek ob vhodu v Ferrari World, največji pokriti zabaviščni park na svetu, nato pa povratek v Dubaj. Nočni prevoz na letališče.

5. dan

DUBAJ - LJUBLJANA (polet s presedanjem)

Zgodnji polet s presedanji proti Ljubljani, oz. okoliškem letališču s transferjem do Ljubljane.

Poleti so predvideni z letališča Ljubljana. V kolikor je polet iz katerega izmed okoliških letališč je prevoz do letališča in nazaj brezplačen.
Končni obračun potovanja je narejen predvidoma do 10 dni pred odhodom, ko so znani podatki končnih letaliških pristojbin in je doseženo končno število potnikov, na podlagi katerega se določi rang dosežene cene (ob prijavi se potniku vselej zaračuna izhodiščna, najnižja cena).

From 1099€
vroče potovanje-vroča cena
From 3999€
vroče potovanje-vroča cena
From 1599€
vroče potovanje-vroča cena
From 1599€
vroče potovanje-vroča cena
From 1529€

Obiščite nas na družbenih omrežjih

Close

Potovanje v Dubaj in Združene arabske emirate - 19407

Price
995€ per person
Duration
5 dni
Destination
Bližnji Vzhod
Travellers
min. 20 potnikov

  Izpolnite obrazec za rezervacijo. Obvezna polja so označena *   Naroči si svoj katalog. Obvezna polja so označena *