vroče potovanje-vroča cena
Cena
1769€ po osebi
Trajanje
10 dni
Destinacija
Azija
Potniki
min. 10 potnikov

POTOVANJE PO INDIJI

Zlati trikotnik in mistični Varanasi
 • Informacije
 • PROGRAM POTOVANJA:
 • Galerija
 • Vroče Potovanje
Indija je dežela zanimive mešanice indijske in muslimanske kulture, stoletne zgodovine, čudovite narave in množice eksotičnih, fascinantnih prizorov. Fantastična destinacija. Potovanje, ki vam ogromno državo razkrije na dlani in povzame esencialno iz njene dolgoletne zgodovine in bogate dediščine. Veličastni novi in stari Delhi, Ganges z Varanasijem, skrivnosti Puškar, zapeljivi Jaipur in romantični vrhunec v Agri....

Kaj je vključeno

Destinacija
Azija Azija
Lokacija odhoda
LJUBLJANA
Lokacija prihoda
DELHI
Datum in čas začetka potovanja
7. septembra, 2024 00:00 Poglej druge termine
Dodatne informacije
Vstopnine na poti: 100€ Enoposteljna soba: 278€ Vstopni vizum z urejanjem: 35€
Cena vključuje
 • dvoposteljni sobi
 • letališke pristojbnine
 • Letalski prevoz
 • Nočitev v hotelih 3*-4*
 • Ogledi po programu brez vstopnin
 • Organizacija in slovenski vodja poti
 • prevozi z manjšimi avtobusi/kombiji
 • Zdravstveno zavarovanje z asistenco
Cena ne vključuje
 • Napitnine niso vključene v ceno in jih izročite na poti
 • Osebni stroški
 • Storitve, ki niso posebej navedene
 • Vizum in urejanje
Dodatno
Vizum: je potreben Cepljenje: Ni obvezno
Dodatne cene
Skupina 10-15 oseb: 250€ odhodi 16.2.,26.4.: 100€

Indija je dežela zanimive mešanice indijske in muslimanske kulture, stoletne zgodovine, čudovite narave in množice eksotičnih, fascinantnih prizorov. Fantastična destinacija. Potovanje, ki vam ogromno državo razkrije na dlani in povzame esencialno iz njene dolgoletne zgodovine in bogate dediščine. Veličastni novi in stari Delhi, Ganges z Varanasijem, skrivnosti Puškar, zapeljivi Jaipur in romantični vrhunec v Agri.

Obvezna doplačila:
Skupina 10-15 oseb +250€

za odhode16.2.,26.4., 25.10. +100€

Možna doplačila:
Vstopnine na poti 100€
Enoposteljna soba 278€

Vizum z urejanjem 35€

Vključeno: Navedeni poleti v ekonomskem razredu s pristojbinami, vsi prevozi po programu z manjšimi avtobusi ali kombiji, 7x nočitev z zajtrkom in 1x nočitev v hotelih 3*-4*, navedene večerje v restavracijah ali hotelu, vsi zunanji ogledi, lokalni vodniki in slovenski vodja poti, nezgodno zavarovanje, zdravstveno zavarovanje z asistenco (25.000€), določeni zunanji ogledi znamenitosti potekajo peš, organizacija potovanja. Napitnine niso vključene, na poti 50€.

 

Cena je izračunana pri udeležbi 16 potnikov potovanja. Minimalno število potnikov za izvedbo potovanja je 10.
Cepljenja: niso obvezna, več o priporočljivih na www.zdravinapot.si, vizum je potreben.
NS: 19381

 • 1. dan
 • 2. dan
 • 3. dan
 • 4. dan
 • 5. dan
 • 6. dan
 • 7. dan
 • 8. dan
 • 9. dan
 • 10 dan
1. dan

LJUBLJANA - DELHI (polet s presedanjem)

Zbor v Ljubljani in polet/prevoz do odhodnega letališca. Nočni let s presedanjem. Obrok na letalu.

2. dan

DELHI - VRINDAVAN (transferji 180km, cca 3,5 ur, krajši sprehodi)

Zgodnji pristanek in prevoz v Vrindavan. Najprej bomo postali v mestu Mathura, kjer si bomo ogledali ghate, stopnišča k sveti reki Yamuna, kamor verniki odhajajo k svetem obredu kopanja, nato bomo spoznavali hindujske templje in obiskali arheološki muzej. Po namestitvi v hotelu v Vrindavanu sledi prosto in počitek. Večerja in nočitev.

3. dan

VRINDAVAN - AGRA (transferji 120km, cca 3 ure, zmerno peš)

Po zajtrku si bomo ogledali Vrindavan in se sprehodili po mestnih ulicah. V mestu templjev bi bil greh, če ne bi katerega od vec kot 500tih tudi obiskali. Nato se bomo odpeljali do zapuščenega mogulskega mesta Fatehpur Sikri z veličastno mošejo in grobnico Salim Christija, palačo Panch mahali in še mnogimi pomniki izjemne mogulske arhitekture. Še ogled mavzoleja Akbarja v Sikandri, nato pa prevoz v Agro, kjer bo sledila večerja in nočitev.

4. dan

AGRA - JAIPUR (transferji 240km, 5 ur, peš zmerno)

Zgodnji obisk mavzoleja Taj Mahal, enega najlepših pomnikov pravi ljubezni. Vsekakor popolna zgradba iz belega marmorja nas bo osupnila, njena simetricnost in natančnost pa je nedoumljiva. Nato bomo imeli zajtrk, kateremu bo sledil še ogled fantastične utrdbe Agra fort, kjer se ponovno nahaja kompleks prelepih palač, paviljonov in tudi eden najlepših razgledov na Taj Mahal. Po ogledih prevoz v Jaipur, kjer si bomo ogledali še mestno (rožnato) palaco in observatorij Jantar Mantar. Postali bomo tudi pri palači Hawa Mahal, povečerjali v restavraciji, sledila pa bo namestitev v hotelu. Nočitev.

5. dan

JAIPUR - PUŠKAR (transferji 150km, 3 ure, krajši sprehodi)

Zajtrk. V nadaljevanju dneva nas čaka še eno sveto Indijsko mesto. Puškar s svojo idilično lego ob jezeru predstavlja enega od 5ih najsvetejših krajev Hinduizma. Ogledali si bomo tempelj Brahme (izjemna redkost), se sprehodili ob samem jezeru s številnimi ghati, obiskali palače in svetišča, se pomudili na živahnem bazarju… In že bo čas za večerjo, namestitev in nočitev.

6. dan

PUŠKAR - DELHI (transferji 400km, 8 ur, krajši sprehodi)

Zajtrk. Dopoldan bomo obiskali bližnji Ajmer, islamsko sveto mesto z mavzolejem sufija Dergana. Po ogledil bo sledil daljši prevoz v Delhi. Namestitev, večerja in nočitev.

7. dan

DELHI - VARANASI (krajši transferji, polet 1,5 ure, zmerno peš)

Po zajtrku prevoz na letališce. Polet v Varanasi. Po pristanku bomo najprej obiskali bližnji Sarnath, kjer je sam Buda izvedel svojo prvo pridigo. Sarnath velja za enega 4ih svetih krajev Budizma. Prihod v Varanasi in namestitev. Sledil pa bo še večerni ogled obreda Ganga Aarti na ghatih Gangesa. Večerja, nočitev.

8. dan

VARANASI - DELHI (colni, polet 1,5 ure, krajši transferji, krajši sprehodi)

Zgodnji izlet s čolni po Gangesu, kjer bomo opazovali vernike in svečenike pri njihovih obredih (kopanje, obredi pokopov - kremiranj…), še sprehod skozi stari del mesta s templji. Povratek v hotel in pozni zajtrk. Prosto do odjave. Sledi prevoz na letališče in polet v Delhi, večerja v hotelu in nočitev.

9. dan

DELHI (krajši transferji, zmerno peš)

Zajtrk. Dan bomo namenili prestolnici Indije. Ogledali si bomo: mošejo Jama Masjid, Raj Ghat, kjer je bil kremiran Mahatma Gandhi, obisk Rdeče trdnjave, pravega simbola moči in veljave v Delhiju, nato do minareta in ruševin Qutab Minar. Seveda noben obisk Delhija ni popoln brez obiska Chadni Chowk bazarja in doživetje tega vrveža in nadvse živahne izmenjave blaga. Še postanek pri slavoloku, Vratih Indije in skozi moderni del mesta z veleposlaništvi, parlamentom, predsedniško palačo. Obisk lepega templja Lakshminarayan in povratek v hotel, večerja, nočitev.

10 dan

DELHI - LJUBLJANA (krajši transfer, polet s presedanjem)

Zgodnji transfer na letališče. Prijava in polet s presedanjem v Ljubljano/okoliško letališče s transferjem do Ljubljane.

vroče potovanje-vroča cena
From 2645€
vroče potovanje-vroča cena
From 4199€
vroče potovanje-vroča cena
From 1699€
vroče potovanje-vroča cena
From 3090€
Deli na družbenih omrežjih

Obiščite nas na družbenih omrežjih

Close

Potovanje po Indiji - 19381

Price
1769€ per person
Duration
10 dni
Destination
Azija
Travellers
min. 10 potnikov

  Izpolnite obrazec za rezervacijo. Obvezna polja so označena *   Naroči si svoj katalog. Obvezna polja so označena *