vroče potovanje-vroča cena
Cena
1845€ per person
Trajanje
9 dni
Destinacija
Azija
Potniki
min 20 potnikov

Vietnam express

 • Informacije
 • PROGRAM POTOVANJA:
 • Galerija
 • Vroče Potovanje
Vietnam ekspres Potovanje v Vietnam, deželo slikovite pokrajine in bogate kulture. Skozi tisočletja so prebivalci Vietnama ustvarjali neverjetno lepa mesta, s svojo marljivostjo obdelovali rodovitno zemljo, razvili čudovite načine izkoriščanja raznovrstnih darov narave in preživeli vse zgode in nezgode, ki jim je povzročila narava ali različni vladarji in njihovi strateški interesi. Preživeli so tudi pekel...

Kaj je vključeno

Destinacija
Azija Azija
Lokacija odhoda
LJUBLJANA
Lokacija prihoda
HO CHI MINH
Datum in čas začetka potovanja
30. septembra, 2023 Poglej druge termine
Dodatne informacije
DOPLAČILA PO ŽELJI: Enoposteljna soba 115€
Cena vključuje
 • dvoposteljni sobi
 • letališke pristojbnine
 • Letalski prevoz
 • Nočitev v hotelih 3*
 • Nočitev v hotelih 3* in pri domačinih
 • Organizacija in slovenski vodja poti
 • prevozi z manjšimi avtobusi/kombiji
 • Vsi ogledi z vstopninami in obroki po programu potovanja
 • Zdravstveno zavarovanje z asistenco
Cena ne vključuje
 • Napitnine niso vključene v ceno in jih izročite na poti
 • Osebni stroški
 • Storitve, ki niso posebej navedene
 • Vizum in urejanje
Dodatno
Vizum: Je potreben Cepljenje: Ni potrebno
Dodatne cene
skupina 15-19 potnikov: 190€ skupina 10-14 potnikov: 270€ e-Vstopni vizum z urejanjem: 35€

Vietnam ekspres

Potovanje v Vietnam, deželo slikovite pokrajine in bogate kulture. Skozi tisočletja so prebivalci Vietnama ustvarjali neverjetno lepa mesta, s svojo marljivostjo obdelovali rodovitno zemljo, razvili čudovite načine izkoriščanja raznovrstnih darov narave in preživeli vse zgode in nezgode, ki jim je povzročila narava ali različni vladarji in njihovi strateški interesi. Preživeli so tudi pekel druge polovice prejšnjega stoletja, sedaj pa velikodušno odpirajo svoji deželi radovednim popotnikom, da ju spoznajo in vzljubijo. Potovanje, ki vsakogar očara, Vietnam ekspres.
Vabljeni!

 

OPOMBA: Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi.
Potovanje bomo organizirali v primeru 10 prijavljenih potnikov. v primeru manjše skupine 10-14 potnikov je cena višja za 270€, v rangu 15-19 potnikov pa za 190€ po osebi.
Napitnine niso vključene v ceni, doplačilo na poti 40 EUR.

CEPLJENJA: Ni potrebno. Več na www.zdravinapot.si

VIZUM: je potreben

CENA VKLJUČUJE:
Letalski prevoz Ljubljana-Hanoi in Ho Chi Ming-Ljubljana (oziroma iz okoliškega letališča s transferjem iz/do Ljubljane), Hanoi-Hue in Hoi an -Ho Chi Ming v ekonomskem razredu, 6 x nočitve z zajtrki v dobrih in preverjenih hotelih 3*, obroki po programu v nacionalnih restavracijah, vsi ogledi z vstopninami, prevozi s klimatiziranimi vozili, ladjica v Halong zalivu, spremstvo angleško govorečih lokalnih vodnikov, državne takse, zdravstveno zavarovanje z asistenco, nezgodno zavarovanje, ureditev garantnega pisma za vstop v Vietnam, slovenski vodja poti, organizacijo potovanja.

OBVEZNA DOPLAČILA:
e-vstopni vizum 35€ z urejanjem
skupina 15-19 potnikov 190€
skupina 10-14 potnikov 270€

DOPLAČILA PO ŽELJI:
enoposteljna soba 115€

 • 1. dan
 • 2. dan
 • 3. dan
 • 4. dan
 • 5. dan
 • 6. dan
 • 7. dan
 • 8. dan
 • 9. dan
1. dan

LJUBLJANA-HANOI

Zbor potnikov v Ljubljani. Prijava na polet oziroma prevoz do okoliškega letališča. Polet s presedanjem proti Aziji. 

2. dan

HANOI

 Jutranji pristanek. Takoj se bomo podali na spoznavanje mesta in sicer se bomo po starem mestu zapeljali s cycloji, lokalno posebnostjo, in tako najbolj pristno odkrivali mestne ulice in vrvež na ter ob njih. V starem delu mesta Hoan Kiem si bomo ogledali tudi tradicionalno predstavo vodnih lutk, več kot 1000 let staro umetnost podeželskih Vietnamcev. Obiskali bomo ttg Ba dingh ter se ustavili pri veličastnem Bac Ho-jevem mavzoleju, si ogledali njegovo hiško na kolih, enostebrno pagodo ter nadaljevali do zahodnega jezera, kjer se nahaja budistični tempelj na otočku. Nato vrnitev v stari Hoan Kiem, obiskali bomo tempelj književnosti, ki je bil ustanovljen kot prva vietnamska univerza. Večerja v restavraciji, namestitev, nočitev.

3. dan

HANOI-HA LONG ZALIV-HANOI

Po zgodnjem zajtrku se bomo odpravili v enega najbolj poznanih zalivov sveta. Vsekakor je celoten imidž zaliva zgrajen na njegovi čudoviti kraški pokrajini, prelepih stožcev potopljenih v morju, iz katerega gledajo njihovi bujno zeleni vrhovi. S pravo džunko se bomo podali odkrivat za morski zaklad in si med vožnjo privoščili tudi bogato kosilo iz morskih sadežev. V času plovbe bomo obiskali katero od kraških jam, se ustavili na plavajoči vasici in na eni od lepih plaž. Po zaključku plovbe pa med nasadi riža in zelenjave nazaj proti Hanoju. Večerni povratek v Hanoi, nočitev.

4. dan

HANOI-HUE

 Zajtrk. Prevoz na letališče in polet v zadnje vietnamsko cesarsko mesta Hue. Najprej se bomo poklonili enemu največjih cesarjev Tu Ducu, ko bomo obiskali njegovo grobnico. V mestnem središču pa si bomo ogledali ruševine nekdanje citadele, katera je bila močno uničena v času vietnamske vojne. Citadela je bila pravo prepovedano mesto, namenjeno zgolj cesarjem in dvornemu osebju. Na kratko se bomo zapeljali tudi po dišavni reki, ki je glavni vodni vir za okolico, spoznali pa bomo, da je tisti dišavni del verjetno ostal nekje s končano cesarsko dinastijo v zgodovini časa. Večerja in namestitev. Nočitev. 

5. dan

HUE-DANANG-HOI AN

Po zajtrku se bomo odpeljali proti Danangu in do njegove slovite "China Beach", ogledali pa si bomo tudi muzej dinastije Cham, poznane po fantastičnih kreacijah templjev in kamnitih skulptur. Nato nadaljevanje do Hoian-a, idilično ohranjenega mesta s kombinacijo kitajsko-vietnamsko-japonske arhitekture. To mirno in ljubko mesto odlikujejo nizke hiše v kitajskem stilu, 400 let star pokriti Japonski most, veseli toni pobarvanih templjev in pagod. Ozke ulice in vrvež obiskovalcev, številni mamljivi lokali in trgovinice pričarajo čarobno vzdušje. Večerja in namestitev.

6. dan

HOI AN-HO CHI MING

Zajtrk in polet do največjega mesta v Vietnamu, Ho chi minga. Po pristanku se bomo odpravili na ogled ogled mesta, kjer bomo med drugim videli: katedralo, staro Sai Gon poštno poslopje in Hotel DeVille, tržnico Ben Than, za zaključek pa še obisk muzeja vojnih zločinov in nekdanje predsedniške palače. Še postanek v kitajski četrti Cholon, kjer je najti vse za vsakogar in tempelj posvečen ustanovitelju in trgovanju. Večerja, namestitev, nočitev.

7. dan

HO CHI MING-TUNELI CHU CHI

Po zajtrku prevoz v Chu Chi, kjer se nahaja sloviti kompleks podzemnih rovov, iz katerih so gverilske akcije vodili organizatorji Viet Minh in Viet Cong ter zbijali moralo in zadajali smrtonosne udarce francoski in ameriški vojski. Ogled klavstrofobičnih rovov in operativnega centra. Nazaj v Hochiminh, kosilo, nočitev. 

8. dan

HO CHI MINH-LJUBLJANA

Zajtrk in prosto za individualne oglede mesta. Prevoz na letališče in prijava na let preko letališč do Ljubljane

9. dan

LJUBLJANA

Pristanek na letališču Ljubljana oziroma okoliškem letališču in prevoz do Ljubljane.

Poleti so predvideni z letališča Ljubljana, V kolikor je polet iz katerega izmed okoliških letališč je prevoz do letališča in nazaj brezplačen.
Končni obračun potovanja je narejen predvidoma do 10 dni pred odhodom, ko so znani podatki končnih letaliških pristojbin in je doseženo končno število potnikov, na podlagi katerega se določi rang dosežene cene (ob prijavi se potniku vselej zaračuna izhodiščna, najnižja cena).

Obiščite nas na družbenih omrežjih

Close

Vietnam ekspres - 19385

Price
1845€ per person
Duration
9 dni
Destination
Azija
Travellers
min 20 potnikov

  Izpolnite obrazec za rezervacijo. Obvezna polja so označena *   Naroči si svoj katalog. Obvezna polja so označena *