Cena
895€ po oseba
Čas Trajanja
7 dni
Destinacija
Bližnji Vzhod
Potnikov
min. 15 potnikov

Dubajska potovalna avantura ali zgolj počitnice Na obali Jumeirah, med nebotičniki, v nakupnih centrih in skozi čas v interaktivnem muzeju

 • Informacije
 • Program Potovanja
 • Lokacija
 • Slikovni Kolaž
 • Podobna Potovanja

O Aranžmaju

Destinacija
Bližnji Vzhod Odkrij Bližnji Vzhod
Lokacija Odhoda
Ljubljana
Lokacija Povratka
Dubaj
Datum Odhoda
26. aprila, 2021 18:00
Več Informacij
enoposteljna soba: 99€ Jeep safari (samo adrenalinska vožnja po sipinah): 40€ Asistenca Coris: od 15€ po osebi
Cena Vključuje
 • dvoposteljni sobi
 • letališke pristojbnine
 • Letalski prevoz
 • Nočitev v hotelih 3*-4*
 • Organizacija in slovenski vodja poti
 • Spremstvo angleško govorečega vodnika
 • Vsi ogledi z vstopninami in obroki po programu potovanja
Možna Doplačila
 • Napitnine niso vključene v ceno in jih izročite na poti
 • Osebni stroški
 • Storitve, ki niso posebej navedene
 • Zdravstveno zavarovanje z asistenco
Obvezna Doplačila
skupina 10-15 potnikov: 100€€ PCR test za povratek domov: 40€€ metro vožnje za 6. dan : cca 8€

Pravljica arabskega polotoka se prične in konča v Dubaju. Potovanje za avantgardne! Velemesto je »Meka« za arhitekte z nebotičnikom Burj Khalifa, hkrati pa idealno počitniško središče s svojo nepozabno plažo Jumeirah. Kombinirana igra sonca, vetra, puščave in stekla se dotakne vsakega obiskovalca. V rahli zmešnjavi preobilne ponudbe tako najde svoje mesto prav vsak obiskovalec tega fenomena. Izlet od tržnice zlata in začimb, mimo lepih palač šejkov in naravnega fenomena Creek – naravne zajede v kopnem, pa vse do elitnega hotela Burj Al Arab in slavne plaže Jumeirah, nas popelje po čarobnem kotičku Arabskega polotoka. Bežen pregled glavnih znamenitosti vsekakor ni dovolj za natančno spoznavanje raznolike kulture prebivalcev Dubaja.

OPOMBA:
Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi. Potovanje bomo organizirali v primeru min. 10 prijavljenih oseb. Cena v rangu skupine 10-15 je višja za 100 € po osebi. Napitnine niso vključene v ceni, doplačilo na poti za lokalne vodnike in voznike 20 € po osebi. Minimalno število potnikov za izvedbo doplačilnih izletov je 5 oseb na posamezni jeep.

CENA VKLJUČUJE:
Letalski prevoz in pristojbine na relaciji Ljubljana-Dubaj-Ljubljana, vsi prevozi s klimatiziranimi avtobusi po programu potovanja, 4x nočitev z zajtrkom v hotelu 3*/4* v Dubaju, 2x poldnevni ogled mesta Dubaj, vstopnina v muzej, vožnja z vodnim taksijem-abro, nezgodno zavarovanje, organizacijo potovanja, lokalni vodniki, slovenski vodja poti v času bivanja v Dubaju.

 • v primeru počitnic vključena povratna letalska vozovnica, asistenca vodje poti, 4x nočitev z zajtrkom v izbranem hotelu, vse pristojbine in takse, povratni transfer letališče-hotel-letališče, poldnevni ogled starega Dubaja. Cena namestitve in pogoji namestitve so navedeni spodaj pri imenu hotela:
 • Hotel The Retreat Palm 5*; cena po osebi v ds 955€, soba 1/1 doplačilo 330€
 • Hotel Ramada JBR 4*; cena po osebi v ds 835€, soba 1/1 doplačilo 220€ 
 • Hotel Sheraton Sharjah 5*; cena po osebi v ds 865€, soba 1/1 doplačilo 235€

OBVEZNA DOPLAČILA:
skupina 10-15 potnikov 100€
PCR test za povratek domov 40€

metro vožnje za 6. dan  cca 8€ (kupi vsak potnik zase)

DOPLAČILA PO ŽELJI:
Enoposteljna soba 99€
Jeep safari (samo adrenalinska vožnja po sipinah) 40€

Asistenca Coris od 15€ po osebi

 

CEPLJENJE:
Cepljenje ni potrebno. Več na www.zdravinapot.si.
VIZUM: Ni potreben. Za vkrcanje na letalo je trenutno potreben veljaven (manj kot 72 ur star) PCR test, ob vstopu pa naredite na letališču Dubaj test ponovno (na stroške izvajalca na letališču). Za povratek domov naredite v Dubaju ponovno test PCR, kateri stane 40€ po osebi in se doplača na destinaciji.

 • 1. dan
 • 2. dan
 • 3. dan
 • 4. dan
 • 5. dan
 • 6. dan
 • 7. dan
1. dan

LJUBLJANA - DUBAJ (polet s presedanjem)

Zbirno mesto potnikov na letališču v Ljubljani. Prijava na polet proti Dubaju oziroma prevoz do okoliškega letališča. Polet s presedanjem.
2. dan

DUBAJ

Zgodnji pristanek in po opravljenih vstopnih formalnostih sledi prevoz v mesto. Najprej bomo za krajši predah obiskali eno od javnih plaž, katere so prepoznavnosti Dubaja dodale tisto piko na i. Po predahu se bomo odpeljali na ogled mestnih atrakcij starega mesta Dubaj, kjer bomo spoznavali temelje hitremu razvoju in gospodarske odločitve, ki so do razcveta pripeljale, in to kar v interaktivnem muzeju, kateri se nahaja v nekdanji utrdbi Al Fahidi. Dubaj ima tudi predel s poslopji iz starih časov Al Bastakya, od koder se bomo sprehodili do ožine creek ter se z ladjico abra zapeljali po kanalu. Sledil bo ogled suka začimb in tekstila, nato bomo v Deiri nadaljevali sprehod skozi tržne ulice suka zlata po trgovini s katerim je Dubaj zaslovel še pred odkritjem nafte, nato pa se bomo odpeljali v naš hotel. Namestitev in popoldan prosto. Nočitev. 

3. dan

DUBAJ

*Zajtrk in prosto v obalnem hotelu za tiste na počitnicah. Nočitev. Hotel The Retreat Palm 5*; cena po osebi v ds 955€, soba 1/1 doplačilo 330€ ali Hotel Ramada JBR 4*; cena po osebi v ds 835€, soba 1/1 doplačilo 220€ ali Hotel Sheraton Sharjah 5*; cena po osebi v ds 865€, soba 1/1 doplačilo 235€

Po zajtrku nekaj prostega in opoldan se bomo odpravili na ogled mesta, ki se je v nekaj desetletjih razvil iz pristaniškega mesteca v poslovno in komercialno središče arabskega polotoka. Po aveniji šejka Zayeda se bomo peljali mimo številnih poslopij, zagrajenih po zadnjih zapovedih arhitekturnega ustvarjanja, na panoramski vožnji s postanki videli najvišjo stolpnico sveta Burj Khalifa, kako v resnici zgleda svetovno znani hotel Burj Al Arab, se pomudili na sloviti plaži Jumeirah, občudovali mošeje, videli šejkovo palačo in palačo Zabeel. Postali bomo tudi pri zavetišču plamencev na skrajnem koncu Creeka, da pa ne bomo brez veličastnega pogleda na "veje" morske palme pa bomo obiskali tudi največji umetni otok The Palm Jumeirah. Sledil bo povratek v hotel. Nočitev.

4. dan

DUBAJ

*Zajtrk in nočitev za tiste na počitnicah.

Zajtrk in nočitev. Prost dan za samostojne aktivnosti. Dopoldan priporočamo obisk plaže, popoldan pa si lahko privoščite kakšno nakupovalno avanturo.

5. dan

DUBAJ

*Zajtrk in nočitev za tiste na počitnicah.

Zajtrk in nočitev. Prost dan za samostojne aktivnosti. Dopoldan priporočamo obisk plaže, popoldan pa si lahko privoščite adrenalinski safari po sipinah.

6. dan

DUBAJ

*Zajtrk in odjava do 12 ure. Večerni prevoz na letališče.

Zajtrk. Prosto do odjave. Ob 12 uri se bomo podali še peš in z metroji odkrivat slovite nakupovalne centre Dubaja. Obiskali bomo Dubai Mall, kjer bo naše pozornosti poleg nakupnega centra deležna najvišja zgradba sveta (prosto bo tudi za morebiten obisk razgledne ploščadi - priporočamo, da si uredite rezervacijo in nakup vstopnice vnaprej, saj je cenejša kot na kraju samem) ter fantastična pojoča fontana neposredno ob njej. Nato pa se bomo podali še do Mall of the Emirates, kjer bomo nekaj časa omogočili tudi tistim, ki bi želeli obiskati slovito Dubajsko smučišče. Povratek v hotel, kjer prevzamemo prtljago in prevoz na letališče. 

7. dan

DUBAJ - LJUBLJANA (polet s presedanjem)

Zgodnji polet s presedanji proti Ljubljani, oz. okoliškem letališču s transferjem do Ljubljane.

Destinacija - Bližnji Vzhod

vroče potovanje-vroča cena
Od 849€
vroče potovanje-vroča cena
Od 5300€
vroče potovanje-vroča cena
Od 1349€
vroče potovanje-vroča cena
Od 1499€
vroče potovanje-vroča cena
Od 1599€

Obiščite nas na Socialnih Omrežjih

Close

Prvomajska pravljica v Dubaju, potovanje ali počitnice

Cena
895€ na osebo
Trajanje
7 dni
Destinacija
Bližnji Vzhod
Popotniki
min. 15 potnikov

Izpolnite obrazec za rezervacijo. Obvezna polja so označena *Naroči si svoj katalog. Obvezna polja so označena *