vroče potovanje-vroča cena
Cena
1649€ po oseba
Čas Trajanja
8 dni
Destinacija
Severna Amerika
Potnikov
min. 12 potnikov

Potovanje v ZDA

Avantura po Floridi
 • Informacije
 • Program Potovanja
 • Lokacija
 • Slikovni Kolaž
 • Podobna Potovanja

O Aranžmaju

Destinacija
Severna Amerika Odkrij Severna Amerika
Lokacija Odhoda
LJUBLJANA
Lokacija Povratka
MIAMI
Datum Odhoda
24. oktobra, 2021 00:00
Več Informacij
DOPLAČILA PO ŽELJI: enoposteljna soba 290€ urejanje ESTA registracije: 36€ VIZUM: ni potreben, obvezna je ESTA registracija. Potniki, ki so po 1. marcu 2011 potovali v Iran, Irak, Sirijo ali Sudan zaradi spremenjene politike ZDA do Irana potrebujejo vstopni vizum. Vizum si potniki uredijo sami na Veleposlaništvu ZDA v Ljubljani.
Cena Vključuje
 • letališke pristojbnine
 • Letalski prevoz
 • Ogledi po programu brez vstopnin
 • Organizacija in slovenski vodja poti
 • prevozi z manjšimi avtobusi/kombiji
 • turističnih hotelih in motelih 2*-3*
 • Zdravstveno zavarovanje z asistenco
Možna Doplačila
 • Napitnine niso vključene v ceno in jih izročite na poti
 • Osebni stroški
 • Storitve, ki niso posebej navedene
 • Vizum in urejanje
Dopolnitve
Napitnine: 40 € Cepljenje: Ni potrebno
Obvezna Doplačila
skupina 7-11 potnikov: 390€ odhoda 25.07.,11.08.: 150€

Mesto New Orleans je znano po bogati kulturi, glasbi in nočnem življenju. Navdušila nas bo francoska in španska kreolska arhitektura in glasba v mestu, kjer se je rodil jazz. Poiščimo v sebi zopet otroka in obiščimo Universal Studios ali Disney World. Tropski otok Key West je poznan po idiličnih mestih za potapljanje z masko in potapljanje, vendar je tudi dom okusne limetine pite – Key lime pie. Imeli bomo dovolj prostega časa, da poiščemo najboljšo pito v mestu, čeprav vsaka prodajalna v Key Westu trdi, da je njen recept za pripravo originalen. Nočno življenje v Miamiju slovi po celem svetu in tudi mi ga moramo doživeti. Kubansko prebivalstvo na plažah ustvarja prijetne, čutne in razkošne noči.

RANA URA, ZLATA URA!

Pri rezervaciji do 60 dni pred potovanjem 5 % popust

Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi.
Potovanje bomo organizirali v primeru 7 prijavljenih potnikov. Napitnine niso vključene, poravnate vodniku na poti 40 €.

Vizum: ni potreben, obvezna je ESTA registracija. Potniki, ki so po 1. marcu 2011 potovali v Iran, Irak, Sirijo ali Sudan zaradi spremenjene politike ZDA do Irana potrebujejo vstopni vizum. Vizum si potniki uredijo sami na Veleposlaništvu ZDA v Ljubljani.

Cepljenje: ni potrebno, več na www.zdravinapot.si
CENA VKLJUČUJE:
Letalski prevoz Ljubljana-New Orleans, Miami-Ljubljana, letališke pristojbine, prevozi z mini avtobusi/kombiji, 6 x nočitev z zajtrkom v hotelih in motelih 2-3*, zunanji ogledi po programu, slovenski vodja poti in organizacija potovanja, zavarovanje z asistenco v tujini.

OBVEZNA DOPLAČILA:
skupina 7-11 potnikov 390€
odhoda 25.07.,11.08. 150€

DOPLAČILA PO ŽELJI:
enoposteljna soba 290€
urejanje ESTA registracije 36€

 • 1. dan
 • 2. dan
 • 3. dan
 • 4. dan
 • 5. dan
 • 6. dan
 • 7. dan
 • 8. dan
1. dan

LJUBLJANA-NEW ORLEANS (polet s presedanji, transfer cca 35km)

Zbor potnikov v Ljubljani. Prijava na polet oziroma vožnja do okoliškega letališča. Polet proti New Orleansu z vmesnimi presedanji. Po pristanku prevoz do hotela, namestitev, nočitev.

2. dan

NEW ORLEANS- PANAMA CITY (transferji cca 500km, 6 ur, peš)

Zajtrk in orientacijski ogled mesta imenovanega tudi »Big Easy«. Mesto je mešanica kreolske in cajunske kulture, kar se opazi tako v kulinariki kot glasbi. Med ogledom bomo občudovali Bourbon ulico, okrožje Garden in uživali v lepotah francoske četrti. Po ogledu nas čaka približno 6 ur dolga vožnja do Panama City-a, kjer bomo vsrkavali lepoto trenutka na eni od rajskih peščenih plaž ali pa se bomo preprosto potopili v turkizno morje Mehiškega zaliva. Nočitev.

3. dan

PANAMA CITY-ORLANDO (transferji cca 550km, 7 ur, peš)

Po zajtrku se bomo popeljali do osrčja Floride, v Orlando. V mestu prevladuje latino prebivalstvo, vključno z mnogimi Kubanci, kar je v veliki meri razlog za njegovo razburljivo in razgibano nočno življenje. Mesto bomo v popoldanskih urah spoznavali na orientacijski vožnji. Namestitev in nočitev.

4. dan

ORLANDO

  Zajtrk. Prosto. Nočitev. Dan namenjen raziskovanju zabaviščnih parkov in znamenitosti Orlanda. Lahko si pogledate otoke Universal, Disneyev park in Seaworld ali pa se potepate po mestu. Nočitev. 

5. dan

ORLANDO-KEY WEST (transferji cca 650km, 7-8 ur, peš)

Zajtrk in vožnja do najjužnejše točke na Floridi, Key West-a, prepoznavnega po pastelnih barvah hiš in kot slovitega zatočišča za umetnike. Mesto leži cca 145 km severno od Kube. Po prihodu ogled hiše Ernesta Hemigwaya ter večerni sprehod po ulici barov in restavracij Duval. Nočitev.

6. dan

KEY WEST-MIAMI (transferji cca 270 km, 4 ure, peš)

 Zajtrk. Vožnja do Miamija, kjer si bomo ogledali osrčje četrti Art Deco s čudovito arhitekturo iz tridesetih let dvajsetega stoletja. Nadaljujemo do zaliva Biscayne ter v center Miamija na ogled ekonomskih vrat Latinske Amerike - avenije Brickell. Še postanek v četrti umetnikov Coconut Grove, nato pa bomo dan zaključili v četrti polni barvitih fasad Little Havana, kjer bo vonj po cigarah in kavi vzbudil v nas občutek, da se je ustavil čas. Nočitev.

7. dan

MIAMI-EVROPA (transferji cca 20km, polet s presedanji)

  Zajtrk. Prosto dopoldne za oglede po želji. Popoldan prevoz na letališče in polet proti Evropi.

8. dan

LJUBLJANA (polet s presedanjem)

Nadaljevanje leta s presedanjem. Pristanek na letališču Ljubljana oziroma okoliškem letališču. Prevoz do Ljubljane.

V kolikor je pri programu potovanja predviden odhod iz Ljubljane, si pridržujemo pravico do alternativnega odhoda iz okoliških letališč. V tem primeru je iz Ljubljane urejen brezplačni povratni transfer.
Potniku se ob prijavi zaračuna najnižja cena, končen obračun glede na število prijavljenih potnikov in višino letaliških pristojbin pa se opravi 10 dni pred potovanjem.

Destinacija - Severna Amerika

Delite na socialnih omrežjih

Obiščite nas na družbenih omrežjih

Close

Potovanje v ZDA, avantura po Floridi - 19226

Cena
1649€ na osebo
Trajanje
8 dni
Destinacija
Severna Amerika
Popotniki
min. 12 potnikov

  Izpolnite obrazec za rezervacijo. Obvezna polja so označena *   Naroči si svoj katalog. Obvezna polja so označena *