vroče potovanje-vroča cena
Cena
699€ po oseba
Čas Trajanja
4 dni
Destinacija
Evropa
Potnikov
min. 15 potnikov

Potovanje v prestolnico Rusije

Moskva city break
 • Informacije
 • Program Potovanja
 • Lokacija
 • Slikovni Kolaž
 • Podobna Potovanja

O Aranžmaju

Destinacija
Evropa Odkrij Evropa
Lokacija Odhoda
LJUBLJANA
Lokacija Povratka
MOSKVA
Datum Odhoda
21. februarja, 2022 Poglej Ostale Termine
Več Informacij
DOPLAČILA PO ŽELJI:: enoposteljna soba 123€ vizum in urejanje 85€: večerje 70€ FAKULTATIVNI IZLETI:: Kremelj z orožarno 55€ Tretjakovska galerija 20€: Sergijev posad 85€ Bolšoj teater od 60€ do 150€: cirkus od 80€
Cena Vključuje
 • dvoposteljni sobi
 • letališke pristojbnine
 • Letalski prevoz
 • Nočitev v hotelih 3*
 • Ogledi po programu brez vstopnin
 • Organizacija in slovenski vodja poti
 • Vse navedene kombi/mini bus prevoze na trasi programa
Možna Doplačila
 • Napitnine niso vključene v ceno in jih izročite na poti
 • Osebni stroški
 • Storitve, ki niso posebej navedene
 • Vizum in urejanje
 • zdravstvena asistenca na poti (50.000€)
Dopolnitve
Vizum: je potreben Cepljenje: Ni potrebno
Obvezna Doplačila
skupina 10-14 potnikov: 90€

Veličastna prestolnica, Moskva vselej preseneča, pa naj bo to z množicami obiskovalcev, novostmi, tradicijo, ali zgolj svojimi večnimi pomniki. Mogočna Moskva je vselej bila privlačna metropola in bo takšna tudi ostala. S svojimi umetniško zasnovanimi postajami metroja, idiličnimi ulicami, umetniškimi galerijami, Kremljem in nasploh s svojimi kontrasti – staro : novemu…

 

 

RANA URA, ZLATA URA!

Pri rezervaciji do 60 dni pred potovanjem 5 % popust

Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi.
Potovanje bomo izvedli v primeru 10 prijavljenih potnikov.

Vizum: je potreben
Cepljenje: ni potrebno, več na www.zdravinapot.si
CENA VKLJUČUJE:
letalski prevoz Ljubljana/okoliško letališče Moskva in nazaj v ekonomskem razredu,3 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3*, zunanji ogledi brez vstopnin, slovenski vodja poti, organizacija potovanja.

Minimalno število udeležencev za dodatne izlete je 15.

OBVEZNA DOPLAČILA:
skupina 10-14 potnikov 90€

DOPLAČILA PO ŽELJI:
enoposteljna soba 123€
vizum in urejanje 85€
večerje 70€

FAKULTATIVNI IZLETI:
Kremelj z orožarno 55€
Tretjakovska galerija 20€
Sergijev posad 85€
Bolšoj teater od 60€ do 150€
cirkus od 80€

 

 • 1. dan
 • 2. dan
 • 3. dan
 • 4. dan
1. dan

LJUBLJANA-MOSKVA

Zbirno mesto na letališču Ljubljana. Prijava na polet oziroma vožnja do okoliškega letališča. Prijava na polet. Po pristanku vožnja do hotela, nočitev.

2. dan

MOSKVA

Po zajtrku panoramski ogled glavnega mesta: Kremelj (zunanjost), Rdeči trg, ki je obdan z stavbami iz preteklosti, med njimi cerkve Vasilija Blaženega, Leninovega mavzoleja s pokopališčem slavnih Rusov, Bolšoj teatra, Univeze Lomonosov, Novodevični samostan, stadion Lužniki…. Ostanek dneva je ob doplačilu namenjen ogledu notranjosti Kremlja, okoli 28 ha velikega mestnega središča. V kompleksu se nahajajo palače, stolnica in znameniti zid, ki obdaja ves Kremelj. Za obiskovalce je odprt le del, območje ki služi kot uradna rezidenca predsednika Rusije in kjer se nahajajo uradne ustanova, pa je za oglede zaprt. Nočitev.

3. dan

MOSKVA

Zajtrk in prosti dan. Priporočamo (doplačilo) celodnevni izlet v sedemdeset kilometrov oddaljen Sergijev Posad, kjer se nahaja samostan Troice – Sergieva Lavra, ki je eden najstarejših pravoslavnih samostanov v Rusiji. Znotraj kompleksa se nahaja več cerkva z značilnimi, modro poslikanimi čebulastimi kupolami med njimi najstarejša cerkev sv. Trojice iz belega kamna. Posebej zanimiva sta samostanski muzej in zakladnica. Po ogledih bomo imeli tipično rusko kosilo, v Moskvo pa se bomo vrnili v popoldanskih urah. Zvečer predlagamo ogled predstave v Bolšoj teatru ali najstarejšega Nikolajevega cirkusa (obvezna prijava ob rezervaciji, potrditev odvisna od razpoložljivosti).

4. dan

MOSKVA-LJUBLJANA

Zajtrk. Sprehod po ulici Stari Arbat, priljubljenemu zbirališču umetnikov in najbolj priljubljenemu zbirališču prebivalcev Moskve. Sledi spust v podzemlje in ogled postaj ene najlepših podzemnih železnic. Le te so prave umetnine, zato ni čudno, da Moskovsko podzemno železnico imenujejo tudi muzej. Za doplačilo priporočamo obisk Tretjakovske galerije in voden ogled med deli ruskih umetnikov. Prevoz na letališče in odhod letala proti Ljubljani oziroma okoliškemu letališču s transferjem do Ljubljane.

Končni obračun potovanja je narejen predvidoma do 10 dni pred odhodom, ko so znani podatki končnih letaliških pristojbin in je doseženo končno število potnikov, na podlagi katerega se določi rang dosežene cene (ob prijavi se potniku vselej zaračuna izhodiščna, najnižja cena).

* Polet je predviden iz letališča Ljubljana. V kolikor nam letalski prevoznik potrdi polet iz bližnjega letališča je na relaciji letališče Ljubljana-bližnje letališče in nazaj organiziran brezplačen prevoz.

Destinacija - Evropa

Delite na socialnih omrežjih

Obiščite nas na družbenih omrežjih

Close

Potovanje v prestolnico Rusije, Moskva city break - 19561

Cena
699€ na osebo
Trajanje
4 dni
Destinacija
Evropa
Popotniki
min. 15 potnikov

  Izpolnite obrazec za rezervacijo. Obvezna polja so označena *   Naroči si svoj katalog. Obvezna polja so označena *