vroče potovanje-vroča cena
Cena
399€ po oseba
Čas Trajanja
4 dni
Destinacija
Evropa
Potnikov
min. 20 potnikov

Potovanje v Nemčijo, kratek skok v Berlin in Potsdam

 • Informacije
 • Program Potovanja
 • Lokacija
 • Slikovni Kolaž
 • Podobna Potovanja

O Aranžmaju

Destinacija
Lokacija Odhoda
LJUBLJANA
Lokacija Povratka
BERLIN
Datum Odhoda
28. aprila, 2021 00:00 Poglej Ostale Termine
Več Informacij
DOPLAČILA PO ŽELJI:: enoposteljna soba 79€ vstopnina ChechpointCharlie in berlinski stolp cca 25€: Izlet v Potsdam 39€ Izlet v podzemlje 12€: enodnevna vozovnica za podzem. železnico 7€
Cena Vključuje
 • dvoposteljni sobi
 • letališke pristojbnine
 • Letalski prevoz
 • Nočitev v hotelih 3*
 • Ogledi po programu brez vstopnin
 • Organizacija in slovenski vodja poti
 • Zdravstveno zavarovanje z asistenco
Možna Doplačila
 • Napitnine niso vključene v ceno in jih izročite na poti
 • Osebni stroški
 • Storitve, ki niso posebej navedene
Dopolnitve
Vizum: ni potreben Cepljenje: Ni potrebno
Obvezna Doplačila
skupina 15-19 potnikov: 79€

Potovanje v nemško velemesto Berlin in idilični Potsdam. Razgibano odkrivanje prestolnice nas popelje do bistva nacije. Nemčija nam nazorno prikaže simbole svoje bogate zgodovine in hkrati razkriva zakaj je kulinarično ena najboljših destinacij.

RANA URA, ZLATA URA!

Pri rezervaciji do 60 dni pred potovanjem 5 % popust

Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi.
Potovanje bomo organizirali v primeru 15 prijavljenih oseb.

Vizum: ni potreben
Cepljenje: ni potrebno, več na www.zdravinapot.si
CENA VKLJUČUJE:
avtobusni/kombi prevoz Ljubljana-letališče Italija in nazaj, letalski prevoz Italija-Berlin nazaj v ekonomskem razredu, 3 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3*, zunanji ogledi brez vstopnin, vodja poti in organizacija potovanja, nezgodno zavarovanje, DDV. Vključen je 1 kos ročne prtljage do 10 kg in dimenzij 56cmx45cmx25cm.Vstopnine niso vključene v ceno. Minimalno število potnikov za izvedbo doplačilnih ogledov je 15.

OBVEZNA DOPLAČILA:
skupina 15-19 potnikov 79€

DOPLAČILA PO ŽELJI:
enoposteljna soba 79€
vstopnina ChechpointCharlie in berlinski stolp cca 25€
Izlet v Potsdam 39€
Izlet v podzemlje 12€
enodnevna vozovnica za podzem. železnico 7€

 • 1. dan
 • 2. dan
 • 3. dan
 • 4. dan
1. dan

LJUBLJANA-BERLIN

Zbirno mesto v Ljubljani. Prevoz do letališča v Italiji in polet proti Berlinu. Po pristanku se bomo odpeljali na krožni ogled mesta in videli Humboltovo univerzo, Opero, rimskokatoliško katedralo, promenado Unter den Linden, ostanke zidu. Prevoz do hotela, namestitev. V popoldanskih urah vožnja z javnim prevoznim sredstvom do Reichstaga, sprehod do Brandenburških vrat, slavoloka zmage in postanek ob največjem evropskem spomeniku židovskega holokavsta. Še ogled muzejskega otoka, na katerem se nahajata novi in stari muzej, stara nacionalna galerija, pa vse do Nikolaviertel-a, najstarejšega predela Berlina do največjega mestnega parka Tiergarten. Nočitev.

2. dan

BERLIN

Zajtrk. Prost dan, nočitev. Ob doplačilu predlagamo ogled berlinskega podzemlja, z bunkerji in 2. svetovne vojne, zapuščene postaje podzemne železnice… Možen tudi ogled muzeja, ki prikazuje zgodovino berlinskega zidu (doplačilo). Zvečer ob doplačilu možen ogled ene izmed glasbenih predstav v zabaviščnem teatru. Nočitev.

3. dan

BERLIN-POTSDAM-BERLIN

Zajtrk, prost dan, nočitev. Ob doplačilu predlagamo izlet v Potsdam, nekdanjo prestolnico države Brandenburg. Potsdam je UN uvrstil med svetovne dediščine zaradi velikega zgodovinskega pomena, saj so v mestu člani CIE in KGP opravljali menjave svoji vohunov na znamenitem mostu Glenich. Sprehod skozi pravljično mesto, mimo vrtov, jezer in palač pruskih kraljev, nemških veljakov in sovjetskih komisarjev. Povratek v Berlin. Ob doplačilu obisk modernega središča Berlina, do trga Potsdammen. Nočitev.

4. dan

BERLIN-LJUBLJANA

Zajtrk. Vzpon na Berlinski stolp, od koder se nudi prekrasen pogled na Berlin. Nato pa sprehod do najstarejšega mestnega predela Nikolaiviertel, ki je sredi velemesta ohranila nepričakovano podeželsko podobo. Prosto za oglede muzejev, nakupe… Prevoz na letališče in polet na eno izmed bližnjih letališč. Avtobusni/kombi prevoz v Ljubljano.

Končni obračun potovanja je narejen predvidoma do 10 dni pred odhodom, ko so znani podatki končnih letaliških pristojbin in je doseženo končno število potnikov, na podlagi katerega se določi rang dosežene cene (ob prijavi se potniku vselej zaračuna izhodiščna, najnižja cena).

V kolikor je pri programu potovanja predviden odhod iz Ljubljane, si pridržujemo pravico do alternativnega odhoda iz okoliških letališč. V tem primeru je iz Ljubljane urejen brezplačni povratni transfer.

Destinacija - Evropa

Delite na socialnih omrežjih

Obiščite nas na Socialnih Omrežjih

Close

Potovanje v Nemčijo, kratek skok v Berlin in Potsdam - 19565

Cena
399€ na osebo
Trajanje
4 dni
Destinacija
Evropa
Popotniki
min. 20 potnikov

Izpolnite obrazec za rezervacijo. Obvezna polja so označena *Naroči si svoj katalog. Obvezna polja so označena *