Potovanje po ZDA, od Los Angelesa do San Francisca - 19242

vroče potovanje-vroča cena
Cena
2399€ po oseba
Čas Trajanja
10 dni
Destinacija
Severna Amerika
Potnikov
min. 10 potnikov

Potovanje po ZDA, od Los Angelesa do San Francisca

 • Informacije
 • Program Potovanja
 • Lokacija
 • Podobna Potovanja

O Aranžmaju

Destinacija
Severna Amerika Odkrij Severna Amerika
Lokacija Odhoda
LJUBLJANA
Lokacija Povratka
LOS ANGELES
Datum Odhoda
24. oktobra, 2021 00:00
Več Informacij
ESTA registracija: 36€ POMEMBNO: Potniki, ki so po 1. marcu 2011 potovali v Iran, Irak, Sirijo ali Sudan zaradi spremenjene politike ZDA do Irana potrebujejo vstopni vizum. Vizum si potniki uredijo sami na Veleposlaništvu ZDA v Ljubljani. VIZUM: Za vstop v ZDA slovenskim državljanom ni potreben, pred vstopom je potrebna izpolnitev Esta registracije, katera pa ni zagotovilo za vstop ampak zgolj predpogoj za potovanje.
Cena Vključuje
 • dvoposteljni sobi
 • letališke pristojbnine
 • Letalski prevoz
 • Nočitev v hotelih 3*
 • Ogledi po programu brez vstopnin
 • Organizacija in slovenski vodja poti
 • prevozi z manjšimi avtobusi/kombiji
 • Spremstvo angleško govorečega vodnika
 • Zdravstveno zavarovanje z asistenco
Možna Doplačila
 • Napitnine niso vključene v ceno in jih izročite na poti
 • Osebni stroški
 • Storitve, ki niso posebej navedene
 • Vizum in urejanje
Dopolnitve
CEPLJENJE: Ni potrebno, več na: www.zdravinapot.si

Izjemno potovanje, ki vključuje vse vrhunce poti med Los Angelesom in San Franciscom, z obiskom narodnih parkov. Navdušujoča ameriška kultura, starodavna drevesa, sprehod do mest, ki nikoli ne spijo. Vsak dan znova preseneča….

RANA URA, ZLATA URA!

Pri rezervaciji do 60 dni pred potovanjem 5 % popust

OPOMBA: Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi. Minimalno število potnikov za izvedbo potovanja je 10. Napitnine niso vključene v ceni, doplačilo na poti 90€.

CEPLJENJA: ni potrebno. Več na www.zdravinapot.si

VIZUM: Za vstop v ZDA slovenskim državljanom ni potreben, pred vstopom je potrebna izpolnitev Esta registracije, katera pa ni zagotovilo za vstop ampak zgolj predpogoj za potovanje.

POMEMBNO:
Potniki, ki so po 1. marcu 2011 potovali v Iran, Irak, Sirijo ali Sudan zaradi spremenjene politike ZDA do Irana potrebujejo vstopni vizum. Vizum si potniki uredijo sami na Veleposlaništvu ZDA v Ljubljani.
CENA VKLJUČUJE:
Letalski prevoz Ljubljana-San Francisco in Los Angeles-Ljubljana oziroma okoliško letališče in nazaj v ekonomskem razredu, letališke pristojbnine, 8x nočitve v hotelih 3*, prevozi z manjšim klimatiziranim kombijem oziroma mini busom, vstopnine v narodne parke Yosemite, Death Valley in Grand Canyon, zunanji ogledi po programu, slovenskega vodjo poti, organizacija potovanja, zavarovanje z asistenco v tujini.

FAKULTATIVNI IZLETI:
ESTA registracija 36€

 • 1. dan
 • 2. dan
 • 3. dan
 • 4. dan
 • 5. dan
 • 6. dan
 • 7. dan
 • 8. dan
 • 9. dan
 • 10 dan
1. dan

LJUBLJANA-SAN FRANCISCO (polet s presedanjem)

Zbirno mesto v Ljubljani. Prijava na polet oziroma vožnja do okoliškega letališča. Polet v San Francisco, namestitev, nočitev. 

2. dan

SAN FRANCISCO (transferji cca 35km, peš, tramvaj)

Dobrodošli v San Franciscu. Po zajtrku odkrivanje mesta, Golden Gate Bridge, mosta, ki je simbol mesta, vojaškega predela Presidio. Z tramvajem se bomo zapeljali skozi živahno mesto, se ustavili v največji kitajski četrti ZDA, v mali Italiji ter pozdravili morske leve na pomolu Pier 39. Najlepši pogled pa se nam bo nudil v vrha Twin Peaks, nato pa bomo nadaljevali svoj ogled skozi zeleno oazo Park Golden Gate ter poskušali v fotoaparah ujeti katero znano filmsko viktorijansko stavbo. Nočitev.

3. dan

FRANCISCO

Zajtrk in nočitev. Prost dan za odkrivanje mesta. Morda obisk Alcatraza (obvezna predhodna rezervacija vsaj 2 meseca pred potovanjem), državnega zapora od lta 1933 do 1963.Novembra 1969 so otok za 19 mesecev zavzeli Indijanci, z željo ustanovitve svoje države, zato nas po otoku spremljajo različni napisi protestnikov iz tega obdobja. Drugače pa je sedaj park zaščiteno naravno področje, obiskovalce pa privablja njegova zgodovina, saj so prvi zaporniki junija 1962 izvedli verjetno edini uspešen pobeg iz zapora. »Verjetno« zato, ker zapornikov uradno niso nikoli več našli.

4. dan

SAN FRANCISO-NP YOSEMITE (transferji cca 390km, 6 ur, peš)

Po zajtrku se bomo odpeljali proti Sierra Nevadi, vse do enega najlepših narodnih parkov Yosemite. Dom spektakularnih pečin, bujnih gozdov in nekaterih najstarejših dreves po svetu kar kliče po raziskovanju. Ogromni nasadi orjaških sekvoj, čudovita narava, slapovi… Popoldan vožnja skozi Kalifornijsko dolino. Nočitev.

5. dan

DEATH VALLEY-LAS VEGAS (transferji cca 600km, 7,5 ur, peš)

Zajtrk. Vožnja v sušno pokrajino kaktusov in puščave Mojave. Puščava peščenih sipin, s snegom pokritih gora, kanjonov in milijonov hektarjev barvite kamnite divjine. Sama dolina je z obeh strani varovana z gorskima verigama in med spuščanjem imamo občutek, da se spuščamo še precej globlje pod morsko gladino. Postali bomo na najnižji točki in se sprehodili po suhem, slanem dnu jezera ter ob termometru, ki je izmeril najvišjo temperaturo na svetu, to je 56,7 stopinje celzija. Nadaljevanje vožnje v Las Vegas, kjer bomo pohodne čevlje zamenjali za plesne. Zapeljali se bomo po razvpiti ulici Vegas Strip, se ustavili pri fontanah Bellagio in sprehodili po središču mesta. Nočitev.

6. dan

LAS VEGAS-GRAND CANYON-WILLIAMS (transferji cca 550km, 6,5 ur, peš)

Zajtrk. Vožnja do narodnega parka Grand Canyon, enega od sedmih čudes na svetu. Občudovali bomo barvite skalne formacije in se sprehodili v sam kanjon, kjer se nam bodo ponudili neverjetni pogledi na reko Colorado. Popoldanski prevoz do Williamsa, mesta, ki leži na legendarni Route 66. Nočitev. 

7. dan

WILLIAMS-LOS ANGELES (transferji cca 700km, 8 ur)

Po zajtrku vožnja do pacifiške obale vzdolž znamenite Route 66, ene najpomembnejših povezav Chicaga in Los Angelesa. Povezava je kasneje dobila novo oznako, danes pa je poimenovana Historic Route 66. Pozno popoldanski prihod v Los Angeles, namestitev, nočitev.

8. dan

LOS ANGELES (transferji cca 30km, peš)

Po zajtrku bomo obiskali bomo Griffith park, poimenovan in posvečen ustanovitelju mesta, videli poslopje mestne hiše, odlični Staples stadion in se sprehodili po Walk of Fame, nato pa se bomo zapeljali skozi prestižni Beverly Hills in Mullholand Drive. V popoldanskem času nas čakata še znameniti pomol Santa Monica in Sunset Bulevard. Po želji si lahko ogledate tudi Universal studios. Nočitev.

9. dan

LOS ANGELES-LJUBLJANA (transferji cca 20km, polet s presedanjem)

  Zajtrk. Prevoz na letališče in polet proti Ljubljani preko enega izmed letališč proti Ljubljani.

10 dan

LJUBLJANA

Pristanek v Ljubljani oziroma na okoliškem letališču. Prevoz v Ljubljano.

Polet je predviden iz letališča Ljubljana. V kolikor nam letalski prevoznik potrdi polet iz okoliškega letališča je na relaciji letališče Ljubljana-okoliško letališče in nazaj organiziran brezplačen prevoz.

Končni obračun potovanja je narejen predvidoma do 10 dni pred odhodom, ko so znani podatki končnih letaliških pristojbin in je doseženo končno število potnikov, na podlagi katerega se določi rang dosežene cene (ob prijavi se potniku vselej zaračuna izhodiščna, najnižja cena).

Destinacija - Severna Amerika

vroče potovanje-vroča cena
Od 4099€
vroče potovanje-vroča cena
Od 1649€
vroče potovanje-vroča cena
Od 1349€
vroče potovanje-vroča cena
Od 2099€

Obiščite nas na družbenih omrežjih

Close

Potovanje po ZDA, od Los Angelesa do San Francisca - 19242

Cena
2399€ na osebo
Trajanje
10 dni
Destinacija
Severna Amerika
Popotniki
min. 10 potnikov

  Izpolnite obrazec za rezervacijo. Obvezna polja so označena *   Naroči si svoj katalog. Obvezna polja so označena *