Cena
5490€ per person
Trajanje
14 dni
Destinacija
Afrika
Potniki
min. 10 potnikov

Sanjska dežela prelepih safarijev Potovanje Južna Afrika - Dežela kot iz sanj

 • Informacije
 • PROGRAM POTOVANJA:
 • Galerija
 • Vroče Potovanje
Južna Afrika, najjužnejša afriška dežela, ki se ponaša z izrazito raznolikostjo in privlačnostjo, ter je zaradi klasičnega safarija, naravnih lepot in bogate kulturne dediščine postala priljubljena destinacija za popotnike od pravnega konca apartheida leta 1994. Dežela čudovitih safarijev, kjer rudna bogastva predstavljajo glavni prihodek in kjer njena zgodovina nosi ogromen svetovni vpliv. Vse našteo opravičuje...

Kaj je vključeno

Destinacija
Afrika Afrika
Lokacija odhoda
LJUBLJANA
Lokacija prihoda
JOHANESBURG
Dodatne informacije
DOPLAČILA PO ŽELJI: enoposteljna soba 1299€ :
Cena vključuje
 • dvoposteljni sobi
 • letališke pristojbnine
 • Letalski prevoz
 • Organizacija in slovenski vodja poti
 • prevozi z manjšimi avtobusi/kombiji
 • Vizum in urejanje
 • Vse navedene kombi/mini bus prevoze na trasi programa
 • Vsi ogledi z vstopninami in obroki po programu potovanja
 • zdravstvena asistenca na poti (50.000€)
Cena ne vključuje
 • Osebni stroški
 • Storitve, ki niso posebej navedene
Dodatno
Vizum: Je potreben, o načinu pridobitve vas bomo obvestili ob prijavi, skladno z navodili JAR ambasade. Cepljenje: Obvezno uživanje antimalarikov (posvet z osebnim zdravnikom). Več na www.zdravinapot.si

Južna Afrika, najjužnejša afriška dežela, ki se ponaša z izrazito raznolikostjo in privlačnostjo, ter je zaradi klasičnega safarija, naravnih lepot in bogate kulturne dediščine postala priljubljena destinacija za popotnike od pravnega konca apartheida leta 1994. Dežela čudovitih safarijev, kjer rudna bogastva predstavljajo glavni prihodek in kjer njena zgodovina nosi ogromen svetovni vpliv. Vse našteo opravičuje naziv »najlepše države na svetu«.

Podali se bomo od Johanesburga do rezervata Botlierskop ter naprej po Garden Routu. Igranje golfa na nekaterih najbolj ekskluzivnih igriščih dežele.

 

OPOMBA:
Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi. Potovanje bomo organizirali v primeru 10 prijavljenih oseb.
CEPLJENJE:
Obvezno uživanje antimalarikov (posvet z osebnim zdravnikom). Več na www.zdravinapot.si
VIZUM:
Je potreben, o načinu pridobitve vas bomo obvestili ob prijavi, skladno z navodili JAR ambasade.

CENA VKLJUČUJE:

Letalski prevoz Ljubljana-Johanesburg-Ljubljana in Johanesburg-George-Johanesburg v ekonomskem razredu, letališke pristojbnine, 9 x nočitve z zajtrki v hotelih 5*, 2x polni penzion v Botlierskop rezervatu, 3 x safari, 9 x večerja (v hotelu ali restavraciji),  ogled mesta Johanesburg, z vstopninami, vsi prevozi, igranje golfa: The River klub, Fancount golf klub – Montago, Simola Golf klub, Pinnacle golf klub in Royal Johannesburg & Kensington golf klub (5 x 18 lukenj), avtomobilčki na golfu (deljeni z drugimi potniki), vstopni vizum, napitnine, zavarovanje z asistenco Coris v tujini (kritje do 50000 EUR), slovenski spremljevalec, organizacija potovanja

OBVEZNA DOPLAČILA:
manjša skupina 10-14 oseb  509€

DOPLAČILA PO ŽELJI:
enoposteljna soba 1299€

ČASOVNICA POLETOV:

19. FEBRUAR LJUBLJANA-ISTANBUL  19.35    23.55

20. FEBRUAR ISTANBUL-JOHANESBURG 02.05    11.05

02. MAREC JOHANESBURG-ISTANBUL  19.15    05.55

03. MAREC ISTANBUL-LJUBLJANA  08.35    08.55

Pomembno: Za določene golf klube je potrebno dobiti posebna dovoljenja za igranje, zato je skrajni rok za prijavo 19.OKTOBER 2023. Število mest je omejeno.

 

 • 1. dan
 • 2. dan
 • 3. dan
 • 4. dan
 • 5. dan
 • 6. dan
 • 7. dan
 • 8. dan
 • 9. dan
 • 10 dan
 • 11 dan
 • 12 dan
 • 13 dan
 • 14 dan
1. dan

LJUBLJANA-JOHANESBURG

Zbor potnikov na letališču Ljubljana. Prijava na polet preko Istanbula proti Johanesburgu.  

2. dan

JOHANESBURG

Po pristanku  sledi panoramski ogled mestnega središča s slovito univerzo Wits, poslopji stare mestne hiše, borze zlata, največje pivovarne na svetu SAB Miller, Ustavnega griča, kjer domuje nekdanji zloglasni apartheidski zapor, ki je danes simbolno preurejen v Ustavno sodišče Južne Afrike! Nato bomo obiskali še Soweto, nekdanji zloglasni »Township«, kamor je režim apartheida izločil vse črne prebivalce mestnega okrožja. Obiskali bomo hišo nobelovca Nelsona Mandele, malce naprej po Vilakazi ulici pa bomo videli tudi poslopje hiše drugega nobelovca nadškofa Desmonda Tutuja, tudi svojstven fenomen, kjer sta na isti ulici domovala kar dva Nobelova nagrajenca. Še foto postanek za Soccer City, glavni štadion svetovnega prvenstva iz 2010. Večerja v tipični restavraciji. Nočitev.

3. dan

JOHANESBURG-GEORGE-BOTLIERSKOP REZERVAT

Po zajtrku prevoz na letališče in polet v George. Nadaljevanje vožnje do Botlierskopa lodga, ki z veličastnimi gorami Outeniqua v ozadju in čudovitim razgledom na bleščeči Indijski ocean nudi nepozabne spomine. Lodge se nahaja na sredini poti med zalivoma Mossel in George, na slikoviti južnoafriški »Garden Route«. Ta prisrčen zasebni rezervat nudi safarije in po kosilu se bomo odpravili spoznavati dom štirih od BIG 5 (leve, slove, bivole, nosoroge). Seveda pa bomo videli tudi geparde, številne antilope, vključno z redko črno impalo, zebro, žirafo….Povratek v lodge, večerja, nočitev.

4. dan

BOTLIERSKOP REZERVAT

V zgodnjih jutranjih urah se bomo odpravili na jutranji safari, ki bo v sončnem vzhodu nudil nepozabna doživetja. Povratek v lodge, zajtrk in prosto za uživanje v lodgu, ki nudi ogromno možnosti. Odhod še na zadnji popoldanski safari, večerja, nočitev.

5. dan

BOTLIERSKOP REZERVAT-GEORGE

Po zajtrku vožnja do Georga, kjer se bomo namestili v svetovno znanem in nagrajenem golf letovišču Fancourt. Velja za enega najbolj spektakularnih igrišč v katerem so vse storitve po vodilih najvišjih mednarodnih standardov. Večerja, nočitev.

6. dan

GEORGE - FANCOURT/MONTAGOS GOLF KLUB

Zajtrk. Dan namenjen igranju golfa v Montagu Golf klubu. 1 x 18 lukenj, vključeni prevozi z avtomobilčki. Večerja, nočitev.

7. dan

GEORGE – SIMOLA GOLF KLUB

Zajtrk. Vožnja do Simola golf kluba, kjer se nahaja prvenstveno igrišče z 18 luknjami. Je eno od treh igrišč, ki jih je zasnoval Jack Nicklaus Sinature in se nahaja vzdolž impresivne pokrajine. Igrišče ponuja možnost igre tako najzahtevnejšim igralcem kot tudi tistim z manj rutine.

Vključeno igranje 1 x 18 lukenj, vključeni prevozi z avtomobilčki.

Večeren povratek v hotel, večerja, nočitev.

8. dan

GEORGE

Zajtrk in večerja. Dan namenjen počitku. Nočitev.

9. dan

GEORGE – PINNACLE GOLF KLUB

Po zajtrku vožnja do Pinnacle golf kluba. Kot je rekel Lanny Wadkin: Pinnacle je zasnovala narava, vse kar smo morali storiti, ga je bilo le treba odkriti. Čudovita pokrajina, množica kristalno čistih jezer ponuja golfistu neizmerno lepoto in izziv.

Vključeno igranje 1 x 18 lukenj, vključeni prevozi z avtomobilčki.

Večeren povratek v hotel, večerja, nočitev.

10 dan

GEORGE-JOHANESBURG

Po zajtrku prosto do prevoza na letališče. Polet v Johanesburg, namestitev, večerja, nočitev.

11 dan

JOHANESBURG-RIVERKLUB GOLF

Zajtrk. Vožnja do Riverklub golfišča, ustanovljenega leta 1966 pod vodstvom Charlesa Sydneyya Punch Barlowa, znanega južnoafriškega poslovneža, katerega cilj je bil ustanoviti manjši zasebni golf klub.  Klub je prvič odprl svoja vrata v decembru 1968, ustanovitelj pa je v vmesnem času pridobil izbrano število prijateljev in poslovnih partnerjev, ki so postali člani tega kluba. Klub še danes velja za enega izmed najboljših.

Vključeno igranje 1 x 18 lukenj, vključeni prevozi z avtomobilčki.

Večeren povratek v hotel, večerja, nočitev.

12 dan

JOHANESBURG- THE ROYAL JOHANNESBURG & KENSINGTON GOLF KLUB

Zajtrk. Vožnja do Royal Johanesburg & Kensington golf kluba, kjer bo igranje golfa pika na i celotnega potovanja. Zgodovina kluba sega vse v leto 1890 in le malo klubov v Južni afriki se lahko pohvali z takšno zgodovino. Je eden najbolj cenjenih in najprestižnejših  golf klubov v Afriki ter nudi 2 vrhunski golf igrišči z 18 luknjami. Klub je gostil 9 odprtih prvenstev Južne Afrike in 11 odprtih prvenstev Joburga.

Vključeno igranje 1 x 18 lukenj, vključeni prevozi z avtomobilčki.

Večeren povratek v hotel, večerja, nočitev.

13 dan

JOHANESBURG-LJUBLJANA

Zajtrk. Prosto do prevoza na letališče. Prijava na polet z prestopom proti Ljubljani.

 

14 dan

LJUBLJANA

Pristanek na letališču Ljubljana.

 

vroče potovanje-vroča cena
From 2990€
vroče potovanje-vroča cena
From 1159€
vroče potovanje-vroča cena
From 2890€
vroče potovanje-vroča cena
From 3249€
vroče potovanje-vroča cena
From 2749€
Deli na družbenih omrežjih

Obiščite nas na družbenih omrežjih

Close

GOLF IN SAFARI V JUŽNI AFRIKI- 19130

Price
5490€ per person
Duration
14 dni
Destination
Afrika
Travellers
min. 10 potnikov

  Izpolnite obrazec za rezervacijo. Obvezna polja so označena *   Naroči si svoj katalog. Obvezna polja so označena *