vroče potovanje-vroča cena
Cena
1259€ per person
Trajanje
7 dni
Destinacija
Azija
Potniki
min. 20 potnikov

Pestro potovanje po Indiji v doživetem, ekspresnem stilu

Delhi, Jaipur, Agra - 7 dni
 • Informacije
 • PROGRAM POTOVANJA:
 • Galerija
 • Vroče Potovanje
Po indiji Indija je velika, vsako potovanje je odkrije le delček. Potovanje po Indiji je vselej avantura. Indija namreč nikoli ni povsem enaka. Ne samo arhitekturno, kulturno in izkustveno nas vedno preseneti in presune. Delček po delčku jo odkrivamo in ko se tja vračamo je vedno kaj drugačnega, novega. Prva ali ponovna snidenja, Indija je...

Kaj je vključeno

Destinacija
Azija Azija
Lokacija odhoda
LJUBLJANA
Lokacija prihoda
DELHI
Datum in čas začetka potovanja
15. oktobra, 2023
Dodatne informacije
DOPLAČILA PO ŽELJI: Enoposteljna soba 125€ e-Vizum in urejanje: 35€
Cena vključuje
 • dvoposteljni sobi
 • letališke pristojbnine
 • Letalski prevoz
 • Nočitev v hotelih 3*
 • Ogledi po programu brez vstopnin
 • Organizacija in slovenski vodja poti
 • prevozi z manjšimi avtobusi/kombiji
 • Zdravstveno zavarovanje z asistenco
Cena ne vključuje
 • Napitnine niso vključene v ceno in jih izročite na poti
 • Osebni stroški
 • Storitve, ki niso posebej navedene
 • Vizum in urejanje
 • Vsi ogledi z vstopninami in obroki po programu potovanja
Dodatno
Vizum: je potreben Cepljenje: Ni obvezno
Dodatne cene
skupina 10-14 potnikov: 165€ skupina 15-19 potnikov: 95€ odhodi: 29.1., 5.2.: 125€

Po indiji

Indija je velika, vsako potovanje je odkrije le delček. Potovanje po Indiji je vselej avantura. Indija namreč nikoli ni povsem enaka. Ne samo arhitekturno, kulturno in izkustveno nas vedno preseneti in presune. Delček po delčku jo odkrivamo in ko se tja vračamo je vedno kaj drugačnega, novega. Prva ali ponovna snidenja, Indija je za vsakogar.

“Potovanje je pripravljeno po posebnih pogojih “VROČA CENA”

Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi. Cena je višja za 165€ po osebi v rangu skupine 10-14 potnikov in za 95€ v rangu skupine 15-19 potnikov.
Minimalno število potnikov za izvedbo je 10. Napitnine niso vključene v ceno aranžmaja in jih v znesku 45 € izročite na poti.

Cepljenja:
Niso obvezna, več na: www.zdravinapot.si

Vizum:
Je potreben.

CENA VKLJUČUJE:
Letalski prevoz Ljubljana-Delhi-Ljubljana (oziroma iz okoliškega letališča s transferjem iz/do Ljubljane) s pristojbinami, prevozi s klimatiziranimi avtobusi/kombiji, v Indiji, 5 x nočitev v zajtrkom v hotelih 3*, zunanje oglede atrakcij po programu brez vstopnin, zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini, angleško govoreče lokalne vodnike, slovenski vodja poti, organizacijo potovanja
*V kolikor nam prevoznik potrdi večerni let je povratek iz Delhija zvečer 6. dan potovanja*

OBVEZNA DOPLAČILA:
skupina 10-14 potnikov 165€

skupina 15-19 potnikov 95€

odhodi: 29.1., 5.2. + 125€

DOPLAČILA PO ŽELJI:
Enoposteljna soba 125€

e-Vizum in urejanje 35€

polplenzion (5 večerij) 50€

vstopnine k navedenim atrakcijam in notranji ogledi 85€

NS19388

 • 1. dan
 • 2. dan
 • 3. dan
 • 4. dan
 • 5. dan
 • 6. dan
 • 7. dan
1. dan

LJUBLJANA - DELHI

  Zbor potnikov v Ljubljani. Prijava na polet oziroma vožnja do okoliškega letališča. Polet preko enega izmed letališč proti Delhiju.

2. dan

DELHI

Pristanek na delhijskem letališču. Po ureditvi vstopnih formalnosti, prevoz v hotel, namestitev, nočitev. Zajtrk. Ogled glavnega mesta Indije. Mesto se deli na Stari Delhi, kjer je bila prestolnica Indije v času vladavine muslimanskih (Mogulskih) vladarjev od 17. do 19. stoletja, s tipičnimi orientalskimi četrtmi, ozkimi ulicami, bazarji, mošejami ter na ostali del mesta - Novi Delhi, zgrajen v času britanske kolonizacije - prostrano, odprto mesto, kjer je večina vladnih poslopij in veleposlaništev. Ogledali si bomo zunanjosti naslednjih znamenitosti mesta: Red Fort (slavna Rdeča trdnjava z 18 km dolgim obzidjem iz 1648), Jama Masjid (največja mošeja v Indiji), Raj Ghat in Shantivana (kraja, kjer sta bila kremirana Mahatma Ghandi in Jawaharlal Nehru), Chadni Cowk (nakupovalni raj Delhija), Quatab Minar (kompleks poslopij, ki izvirajo iz vladavine Muslimanov iz 12. stoletja), India Gate (spomenik 90.000 padlim Indijcem v I. svetovni vojni), tempelj Lakshminarayan (moderni hindujski tempelj), parlament, predsedniška palača. Nočitev.

3. dan

DELHI-JAIPUR

  Po zajtrku se bomo odpeljali proti Jaipurju. Po prihodu ogled mestnih znamenitosti: mestna palača - bivša kraljeva palača, ki se dviga kvišku v samem središču mesta in v katerem delu še živijo potomci bivše vladarske družine. V palači je tudi muzej z bogato zbirko tkanin, preprog, orožja, slik... Sestavni del palače je tudi astronomski observatorij Jantar Mantar - največji in najlepši od petih, ki jih je postavil maharadža Jai Singh II. Na poti po mestu bomo videli tudi eno najsijajnejših palač v mestu - Hawa Mahal (Palača vetrov), kjer je na petnadstropni fasadi nameščenih 953 malih oken. Namestitev hotelu. Nočitev. 

4. dan

JAIPUR

  Po zajtrku izlet v 11 km oddaljeno mesto Amber - staro prestolnico države Jaipur. Tu bomo obiskali trdnjavo / palačo Amber Fort, ki kraljuje na hribu nad mestom. To je čudovita palača in izjemen primer rajputske arhitekture. Po ogledih spust v dolino na slonjih hrbtih. Popoldan bo namenjen ogledu rokodelskih delavnic. Nočitev.

5. dan

JAIPUR - AGRA

  Po zajtrku se bomo z avtobusom odpeljali proti Agri. Na poti si bomo ogledali odlično ohranjeno zapuščeno mesto Fatehpur Sikri, glavno mesto Mogulskega imperija v času 1570-1585. Po relativno kratkem obstoju so se morali prebivalci preseliti v novo prestolnico Sikri, zaradi nezadostne oskrbe mesta s pitno vodo. Videli bomo čudovito palačo Panch Mahal, zgrajeno kot bivališče ženskega dela dvora, mošejo Jami Nasjid (ki naj bi bila kopija mošeje v Meki) ter grobnico svetnika Salim Christija. Prihod v Agro, namestitev, nočitev

6. dan

AGRA - DELHI

  Zgoden jutranji obisk grobnice Taj Mahal - izjemnega spomenika večni ljubezni mogulskega šaha Jahana, svoji preminuli ženi Mumtaz Mahal. Zajtrk in obisk Agra Fort-a, mogočne trdnjave, ki za obzidjem varuje pravo mesto palač, med njimi tudi: Anguri Bagh, Golden Pavilions, Khas Mahal, Diwan-I-Khas, Diwan-I-Am (dvorane za zasebne in javne sprejeme) - vse odlične primere mogulske arhitekture. Vožnjo proti Delhiju bomo popestrili z obiskom grobnic Mugalskega vladarja Akbarja v Sikandri. Kompleks grobnice dodatno krasi še čarbag stil vrtov. Preostanek poti v Delhi, nočitev.

7. dan

DELHI - LJUBLJANA

  Prijava in zgodnji polet proti Ljubljani oziroma okoliškemu letališču. Prevoz do Ljubljane.

* Polet je predviden iz letališča Ljubljana. V kolikor je potrjen polet iz okoliškega letališča je iz Ljubljane urejen brezplačen povratni prevoz.
Končni obračun potovanja je narejen predvidoma do 10 dni pred odhodom, ko so znani podatki končnih letaliških pristojbin in je doseženo končno število potnikov, na podlagi katerega se določi rang dosežene cene (ob prijavi se potniku vselej zaračuna izhodiščna, najnižja cena).

"Potovanje je pripravljeno po posebnih pogojih "VROČA CENA" in izključuje vse FIRST MINUTE popuste"

Deli na družbenih omrežjih

Obiščite nas na družbenih omrežjih

Close

Pestro potovanje po Indiji v doživetem, ekspresnem stilu

Price
1259€ per person
Duration
7 dni
Destination
Azija
Travellers
min. 20 potnikov

  Izpolnite obrazec za rezervacijo. Obvezna polja so označena *   Naroči si svoj katalog. Obvezna polja so označena *