Cena
795€ po oseba
Čas Trajanja
5 dni
Destinacija
Bližnji Vzhod
Potnikov
min. 25 potnikov

Dubajska potovalna avantura ali zgolj oddih Na obali Jumeirah, med nebotičniki, v nakupnih centrih in skozi čas v interaktivnem muzeju

 • Informacije
 • Program Potovanja
 • Lokacija
 • Slikovni Kolaž
 • Podobna Potovanja

O Aranžmaju

Destinacija
Bližnji Vzhod Odkrij Bližnji Vzhod
Lokacija Odhoda
Ljubljana
Lokacija Povratka
Dubaj
Datum Odhoda
26. oktobra, 2022 00:00 Poglej Ostale Termine
Več Informacij
enoposteljna soba: 140€ Jeep safari z večerjo: 55€ Asistenca Coris: od 10€ po osebi metro vožnje ali taksi:
Cena Vključuje
 • dvoposteljni sobi
 • letališke pristojbnine
 • Letalski prevoz
 • Nočitev v hotelih 3*-4*
 • Organizacija in slovenski vodja poti
 • Spremstvo angleško govorečega vodnika
 • Vse navedene kombi/mini bus prevoze na trasi programa
 • Vsi ogledi z vstopninami in obroki po programu potovanja
Možna Doplačila
 • Napitnine niso vključene v ceno in jih izročite na poti
 • Osebni stroški
 • Storitve, ki niso posebej navedene
 • Zdravstveno zavarovanje z asistenco
Obvezna Doplačila
skupina 15-24 potnikov: 80€€ PCR test za povratek domov:

Pravljica arabskega polotoka se prične in konča v Dubaju.

Potovanje za avantgardne! Tudi kratek skok v Dubaj nam dovolj približa ta presunljivi Emirat. Velemesto je »Meka« za arhitekte z nebotičnikom Burj Khalifa, hkrati pa idealno počitniško središče s svojo nepozabno plažo Jumeirah. Kombinirana igra sonca, vetra, puščave in stekla se dotakne vsakega obiskovalca. Za kratek skok v Dubaj omejena časovna razpoložljivost res ni ovira! V rahli zmešnjavi preobilne ponudbe pa bo tako našel svoje mesto prav vsak obiskovalec tega fenomena. Izlet od tržnice zlata in začimb, mimo lepih palač šejkov in naravnega fenomena Creek – naravne zajede v kopnem, pa vse do elitnega hotela Burj Al Arab in slavne plaže Jumeirah, nas popelje po čarobnem kotičku Arabskega polotoka. Bežen pregled glavnih znamenitosti vsekakor ni dovolj za natančno spoznavanje raznolike kulture prebivalcev Dubaja.

OPOMBA:
Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi. Potovanje bomo organizirali v primeru min. 15 prijavljenih oseb. Cena v rangu skupine 15-24 je višja za 80 € po osebi. Napitnine niso vključene v ceni, doplačilo na poti za lokalne vodnike in voznike 15 € po osebi. Minimalno število potnikov za izvedbo doplačilnih izletov je 5 oseb na posamezni jeep.
CENA VKLJUČUJE:
Letalski prevoz in pristojbine na relaciji Ljubljana-Dubaj-Ljubljana, vsi prevozi s klimatiziranimi avtobusi po programu potovanja, 4x nočitev z zajtrkom v hotelu 3*/4* v Dubaju, 1x ogled mesta Dubaj, vstopnina v muzej, vožnja z vodnim taksijem-abro, panorama nad otokom The Palm, nezgodno zavarovanje, organizacijo potovanja, lokalni vodnik, slovenski vodja poti v času bivanja v Dubaju.

 

OBVEZNA DOPLAČILA:
skupina 15-24 potnikov 80€
PCR test za povratek domov

DOPLAČILA PO ŽELJI:
Enoposteljna soba 140€
Jeep safari z večerjo 55€

metro vožnje kupi vsak potnik zase

Asistenca Coris od 15€ po osebi

 

CEPLJENJE:
Cepljenje ni potrebno. Več na www.zdravinapot.si.
VIZUM: Ni potreben. Za vkrcanje na letalo je trenutno potreben veljaven (manj kot 72 ur star) PCR test, ob vstopu pa naredite na letališču Dubaj test ponovno (na stroške izvajalca na letališču). Za povratek domov naredite v Dubaju ponovno test PCR, kateri stane cca 40€ po osebi in se doplača na destinaciji.

 • 1. dan
 • 2. dan
 • 3. dan
 • 4. dan
 • 5. dan
1. dan

LJUBLJANA - DUBAJ

Zbirno mesto potnikov na letališču v Ljubljani. Prijava na polet proti Dubaju. Po pristanku in ureditvi formalnosti vstopa sledi prevoz v hotel.
2. dan

DUBAJ

Ležeren zajtrk. Pozno dopoldan se bomo odpeljali na ogled mestnih atrakcij starega mesta Dubaj, kjer bomo spoznavali temelje hitremu razvoju in gospodarske odločitve, ki so do razcveta pripeljale, in to kar v interaktivnem muzeju, kateri se nahaja v nekdanji utrdbi Al Fahidi. Dubaj ima tudi predel s poslopji iz starih časov Al Bastakya, od koder se bomo sprehodili do ožine creek ter se z ladjico abra zapeljali po kanalu. Sledil bo ogled suka začimb in tekstila, nato bomo v Deiri nadaljevali sprehod skozi tržne ulice suka zlata po trgovini s katerim je Dubaj zaslovel še pred odkritjem nafte, nato pa se bomo odpeljali v naš hotel. Po aveniji šejka Zayeda se bomo peljali mimo številnih poslopij, zagrajenih po zadnjih zapovedih arhitekturnega ustvarjanja, na panoramski vožnji s postanki videli najvišjo stolpnico sveta Burj Khalifa, kako v resnici zgleda svetovno znani hotel Burj Al Arab, se pomudili na sloviti plaži Jumeirah, občudovali mošeje, videli šejkovo palačo in palačo Zabeel. Postali bomo tudi pri zavetišču plamencev na skrajnem koncu Creeka, da pa ne bomo brez veličastnega pogleda na "veje" morske palme pa bomo obiskali tudi največji umetni otok The Palm, kjer se bomo tudi dvignili na 240m za odlično 360° panoramo. Na The Palm se bomo v eno smer zapeljali tudi z magnetnim panoramskim vlakcem - monorail. Sledil bo povratek v hotel. Nočitev. 

3. dan

DUBAJ

Prost dan. Zajtrk. Možno je popestriti dan z raznimi aktivnostmi (doplačilo): jeep safari z večerjo v puščavi, obisk katere od slovitih plaž ali nakupovalna tura po slovitih trgovskih centrih, obisk fontane... Nočitev.

4. dan

DUBAJ

Prost dan. Zajtrk. Samostojno odkrivanje mesta ali organizirano odkrivanje skritih kotičkov v kombinaciji metrojev in krajših sprehodov. Nočitev.

5. dan

DUBAJ - LJUBLJANA

Zajtrk. Prevoz na letališče in prijava ter polet proti Ljubljani.

Destinacija - Bližnji Vzhod

vroče potovanje-vroča cena
Od 895€
vroče potovanje-vroča cena
Od 5300€
vroče potovanje-vroča cena
Od 1349€

Obiščite nas na družbenih omrežjih

Close

Kratek skok v Dubaj - pesek, morje, sonce, nebotičniki

Cena
795€ na osebo
Trajanje
5 dni
Destinacija
Bližnji Vzhod
Popotniki
min. 25 potnikov

  Izpolnite obrazec za rezervacijo. Obvezna polja so označena *   Naroči si svoj katalog. Obvezna polja so označena *