Jamajka, potovanje v deželo Boba Marleya in rajskih plaž - 19206

vroče potovanje-vroča cena
Cena
3499€ po oseba
Čas Trajanja
11 dni
Destinacija
Srednja Amerika
Potnikov
min 20 potnikov

Jamajka, potovanje v deželo Boba Marleya in rajskih plaž

JAMAJKA - Za sladokusce! - 11 dni
 • Informacije
 • Program Potovanja
 • Lokacija
 • Dodatne Informacije
 • Podobna Potovanja

O Aranžmaju

Destinacija
Srednja Amerika Odkrij Srednja Amerika
Lokacija Odhoda
Ljubljana
Lokacija Povratka
MONTEGO BAY
Datum Odhoda
23. aprila, 2021 00:00 Poglej Ostale Termine
Več Informacij
DOPLAČILA PO ŽELJI: Enoposteljna soba: 335 € Napitnine: 70 € po osebi Cepljenje: MMR, otroška paraliza, norice, gripa, priporočajo antimalarike. Več na www.zdravinapot.si
Cena Vključuje
 • dvoposteljni sobi
 • letališke pristojbnine
 • Letalski prevoz
 • Nočitev v hotelih 3*-4*
 • Organizacija in slovenski vodja poti
 • prevozi z manjšimi avtobusi/kombiji
 • Spremstvo angleško govorečega vodnika
 • Vsi ogledi z vstopninami in obroki po programu potovanja
 • zdravstvena asistenca na poti (50.000€)
 • Zdravstveno zavarovanje z asistenco
Možna Doplačila
 • Napitnine niso vključene v ceno in jih izročite na poti
 • Osebni stroški
 • Storitve, ki niso posebej navedene
Dopolnitve
Vizum: ni potreben
Obvezna Doplačila
skupina 15-19 potnikov: 260€

Ekstotično potovanje ali počitnice! Jamajka, otok nebeških plaž, bujnega rastja in pestrega živalskega sveta, predrzno vabi na osvežujoč oddih. Poznan predvsem po P.J. Pattersonu, ministru in velikem patriotu ter Bobu Marleyu, glasbenem ambasadorju Jamajke, ki je zapisal »Ena ljubezen je reka, ki teče skozi življenje vseh nas«. Ta opis idealno pooseblja Jamajko, kjer nov začetek ne obstaja zgolj za mlade.
Popotovanje po tem otoku vas zbliža z naravo in njenimi lepotami, ki še posebej izstopajo v slapovih Mayfield, Summerset, in Duns, kjer je koktajle mešal tudi Tom Cruise v filmu Cocktail. Med uživanjem na rajskih plažah in popotovanju skozi Modro hribovje, kjer uspeva znamenita modra kava, pa se nam odpre tudi vpogled v življenje polno bede in obilja, bogato gusarsko preteklost in kulinarično ponudbo jamajške jerk hrane.

RANA URA, ZLATA URA!

Pri rezervaciji do 60 dni pred potovanjem 5 % popust

Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi. Potovanje bomo organizirali v primeru 15 prijavljenih oseb. Napitnine niso vključene v ceni, doplačilo na poti 70 € po osebi.

Cepljenje: MMR, otroška paraliza, norice, gripa, priporočajo antimalarike. Več na www.zdravinapot.si

Vizum: ni potreben.
CENA VKLJUČUJE:
Navedeni poleti v ekonomskem razredu s pristojbinami, vsi prevozi in transferji, 9x nočitev z zajtrkom v hotelih lokalne 3*-4* in gostiščih, vsi navedeni oboki, ogledi po programu z navedenimi vstopninami, vožnja z bobom, vožnja s čolni, lokalni vodniki in slovenski vodja poti, organizacija, zavarovanje z asistenco v tujini (50.000€).

OBVEZNA DOPLAČILA:
skupina 15-19 potnikov 260 €

DOPLAČILA PO ŽELJI:
Enoposteljna soba: 335 €

 • 1. dan
 • 2. dan
 • 3. dan
 • 4. dan
 • 5. dan
 • 6. dan
 • 7. dan
 • 8. dan
 • 9. dan
 • 10 dan
 • 11. dan
1. dan

LJUBLJANA - MONTEGO BAY (polet s presedanjem, transfer 10km)

Zbor v Ljubljani in prijava na polet ali prevoz do okoliškega letališča. Polet s presedanji. Prevoz v hotel, večerja, nočitev

2. dan

MONTEGO BAY - NEGRIL - TREASSURE BEACH (transferji cca 180km, 4,5 ur, peš)

Zajtrku bo sledil prevoz v Negril na zahodu otoka. V slovitem letoviškem mestu si bomo ogledali znameniti svetilnik. V restavraciji se bomo okrepčali tudi z morskimi specialitetami. Po kosilu nadaljevanje vožnje, na poti pa postanek za obisk čudovitih slapov Mayfield, kjer se bomo srečali tudi s številnimi zelišči in začimbami ter na koncu spoznali tudi ozadje tradicionalnega plesa »garrae«. Pot bomo zaključili v letovišču na rajski plaži Treasure Beach. Namestitev v hotelu. Nočitev.

3. dan

Rajska plaža

Zajtrk. Prost dan za užitek in počitek. Večerja v znani restavraciji Jacka Spratta z morsko hrano. Nočitev.
Možnost izleta (doplačilo): Izlet v Appletonovo destilarno ruma, priljubljene pijače piratov in mornarjev nasploh, z degustacijo in ogledom proizvodnje.

4. dan

Rajska plaža (transferji cca 20km, čolni, peš)

Zajtrk. Izleta s kosilom v idilo narave: safari po Črni reki, znani kot zaščitnici ogroženih krokodilov in po svojih mangrovah, kjer so si našle zavetje tudi številne ribe, živopisane ptice in kače. Popoldan prosto v obalnem resortu. Nočitev.

5. dan

RAJSKA PLAŽA - ŠPANSKO MESTO - KINGSTON (transferji cca 160km, 4 ure, peš)

Po zajtrku se bomo odpeljali proti prestolnici Jamajke. Na poti se bomo peljali mimo velikih plantaž sladkornega trsa in se na panoramski vožnji popeljali skozi »Špansko mesto«, poimenovano po slavnih ustanoviteljih in zavojevalcih. Nadaljevanje vožnje do Kingstona, prestolnice, ki je ujeta med Modro hribovje s »Španskim mestom« in luko Royal, kjer so imeli nekoč sedež pravi pirati s Karibov. Nadaljevali bomo mimo guvernerjeve rezidence in številnih palač, še do angleške vile Devon, se ustavili pri Charlesovi utrdbi in obiskali muzej Boba Marleya. Namestitev v hotelu, večerja in nočitev.

6. dan

KINGSTON - MODRO HRIBOVJE - PORT ANTONIO (transferji cca 120km, 4 ure, peš)

Zajtrk. Obisk botaničnega vrta, nato v pristanišče Port Royale, nekdaj center zbiranja piratov s Karibov, sledil pa bo prelaz na severni del otoka in čudoviti pejsaži gubanja Blue Mountain, kje bomo obiskali plantažo kave, ter to opojno pijačo tudi degustirali. Ob prihodu v Port Antonio sledi ogled mesta, nato pa obisk rajskega zaliva Frenchmens Cove in čudovite obale modre lagune. Večerja, nočitev.

7. dan

PORT ANTONIO

Zajtrk. Prost dan za samostojne aktivnosti in uživanje v obiskih rajskih plaž. Nočitev.

8. dan

PORT ANTONIO - OCHO RIOS (transferji cca 120km, 3 ure, peš, jamajški bob spust)

Zajtrk. Obisk slapov Summerset, kjer bo čas tudi za osvežitev v tolmunčkih. Značilno kosilo bo jamajški jerk v lokalni restavraciji. Nato ogled rokodelskega centra Ocho Rios, za zaključek pa ultra adrenalinsko doživetje in spust z bobom skozi deževni gozd. Nočitev.

9. dan

OCHO RIOS - FALMOUTH (transferji cca 75km, 1,5 ure, bambus raft, peš)

Zajtrk. Obisk slapov Duns, kjer je svoje koktajle mešal tudi Tom Cruise pri snemanju filmske klasike »Cocktail«. Slapovi se v več nizih spuščajo z vrhov hribovja vse do plaže in s svojo panoramo nudijo pravo pašo za oči tistim, ki se povzpnejo na sam vrh. Nato ogled Falmoutha, v zaledju katerega si bomo privoščili še izlet z bambusovim raftom po Martha Brae. Večerja v zalivu Bush Cay. Nočitev.

10 dan

FALMOUTH - MONTEGO BAY (transferji cca 40 km, 1 ura, polet s presedanji)

Zajtrk. Prosto do odjave. Sledi prevoz do Montego Bay-ja in ogledi na panoramski vožnji, še transfer na letališče, prijava in polet s presedanji proti Evropi.

11. dan

LJUBLJANA (polet s presedanjem)

Polet s presedanjem proti Ljubljani ali okoliškem letališču, še transfer do Ljubljane.

Destinacija - Srednja Amerika

More about this tour

Ekstotično potovanje ali počitnice! Jamajka, otok nebeških plaž, bujnega rastja in pestrega živalskega sveta, predrzno vabi na osvežujoč oddih. Poznan predvsem po P.J. Pattersonu, ministru in velikem patriotu ter Bobu Marleyu, glasbenem ambasadorju Jamajke, ki je zapisal »Ena ljubezen je reka, ki teče skozi življenje vseh nas«. Ta opis idealno pooseblja Jamajko, kjer nov začetek ne obstaja zgolj za mlade.

vroče potovanje-vroča cena
Od 2199€
vroče potovanje-vroča cena
Od 3255€
vroče potovanje-vroča cena
Od 3849€
vroče potovanje-vroča cena
Od 3899€
Delite na socialnih omrežjih

Obiščite nas na Socialnih Omrežjih

Close

Jamajka, potovanje v deželo Boba Marleya in rajskih plaž - 19206

Cena
3499€ na osebo
Trajanje
11 dni
Destinacija
Srednja Amerika
Popotniki
min 20 potnikov

Izpolnite obrazec za rezervacijo. Obvezna polja so označena *Naroči si svoj katalog. Obvezna polja so označena *