Akcija do 8.1.2022 - 120€ po osebi!
Cena
namesto 1095€ že od 975€ po oseba
Čas Trajanja
5 dni
Destinacija
Bližnji Vzhod
Potnikov
min. 25 potnikov

Dubajska potovalna avantura ali zgolj oddih Na obali Jumeirah, med nebotičniki, v nakupnih centrih in skozi čas v interaktivnem muzeju

 • Informacije
 • Program Potovanja
 • Lokacija
 • Slikovni Kolaž
 • Podobna Potovanja

O Aranžmaju

Destinacija
Bližnji Vzhod Odkrij Bližnji Vzhod
Lokacija Odhoda
Ljubljana
Lokacija Povratka
Dubaj
Datum Odhoda
23. februarja, 2022 00:00
Več Informacij
enoposteljna soba: 140€ metro vožnje ali taksi izven programa:
Cena Vključuje
 • dvoposteljni sobi
 • letališke pristojbnine
 • Letalski prevoz
 • Nočitev v hotelih 3*-4*
 • Organizacija in slovenski vodja poti
 • Spremstvo angleško govorečega vodnika
 • Vse navedene kombi/mini bus prevoze na trasi programa
 • Vsi ogledi z vstopninami in obroki po programu potovanja
 • Zdravstveno zavarovanje z asistenco
Možna Doplačila
 • Napitnine niso vključene v ceno in jih izročite na poti
 • Osebni stroški
 • Storitve, ki niso posebej navedene
 • Zdravstveno zavarovanje z asistenco
Obvezna Doplačila
skupina 15-24 potnikov: 95€€ PCR test za povratek domov (necepljeni potniki):

Mikavni Dubaj in počitnice – na direktnem poletu iz Ljubljane

Februarske počitnice lahko enostavno izkoristimo za ležerno in adrenalinsko odkrivanje Dubaja. Avantura v Emiratu Dubaj je tokrat nekaj posebnega. Vključene so vse storitve in polni program vas ne bo pustil ravnodušnih. Zakaj Avantura v Emiratu Dubaj? Hja, ker so vključene adrenalinske avanture kot so jeep safari v neminljivi puščavi, vožnja z adrenalinskimi gumenjaki po Marini, ob otoku The Palm in laguni, monorail izkušnja vse do magičnega hotela Atlantis, vzpon na razgledišče The Frame Dubai in še marsikaj! Seveda bodo ikonski Burj al Arab, hkrati pa idealno počitniško središče s svojo nepozabno plažo Jumeirah deležni svoje pozornosti in fotografiranj. Kombinirana igra sonca, vetra, puščave in stekla se dotakne vsakega obiskovalca. Izlet pa se nadaljuje tudi do tržnice zlata in začimb, mimo lepih palač šejkov in naravnega fenomena Creek – naravne zajede v kopnem, pa vse do elitnega hotela Burj Al Arab in slavne plaže Jumeirah, nas popelje po čarobnem kotičku Arabskega polotoka. Bežen pregled glavnih znamenitosti vsekakor ni dovolj za natančno spoznavanje raznolike kulture prebivalcev Dubaja.

OPOMBA:
Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi. Potovanje bomo organizirali v primeru min. 25 prijavljenih oseb. Cena v rangu skupine 15-24 je višja za 95 € po osebi. Napitnine niso vključene v ceni, doplačilo na poti za lokalne vodnike in voznike 15 € po osebi.
CENA VKLJUČUJE:
Letalski prevoz in pristojbine na relaciji Ljubljana-Dubaj-Ljubljana, vsi prevozi s klimatiziranimi avtobusi po programu potovanja, 4x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v Dubaju, 1x ogled mesta Dubaj, vstopnice za metro v sklopu programskih vsebin, monorail panorama nad otokom The Palm, panoramski razgled nad modernim Dubajem iz stolpnice The Frame, adrenalinska vožnja z gumenjaki, nezgodno zavarovanje, asistenca v tujini (osnovni paket), organizacijo potovanja, lokalni vodnik, slovenski vodja poti v času bivanja v Dubaju.

 

 

Akcijska cena za prijave do 17.1.2022 že od 975€! (-120€ po osebi!) redna cena 1.095€

 

OBVEZNA DOPLAČILA:
skupina 15-24 potnikov 95€
PCR test za povratek domov (razen za polno cepljene in prebolevnike)

DOPLAČILA PO ŽELJI:
Enoposteljna soba 140€
metro vožnje izven programskih vsebin kupi vsak potnik zase

 

CEPLJENJE:
Cepljenje ni potrebno. Več na www.zdravinapot.si.
VIZUM: Ni potreben. Za vkrcanje na letalo je trenutno potreben veljaven (manj kot 72 ur star) PCR test, ob vstopu pa naredite na letališču Dubaj test ponovno (na stroške izvajalca na letališču). Za povratek domov naredite v Dubaju ponovno test PCR (necepljeni potniki), kateri stane cca 40€ po osebi in se doplača na destinaciji.

 • 1. dan
 • 2. dan
 • 3. dan
 • 4. dan
 • 5. dan
1. dan

LJUBLJANA - DUBAJ

Zbirno mesto potnikov na letališču v Ljubljani. Prijava na polet proti Dubaju. Po pristanku in ureditvi formalnosti vstopa sledi prevoz v hotel. Nočitev.
2. dan

DUBAJ

Ležeren zajtrk. Najprej si bomo privoščili dubajsko lepotico. Da si bomo kar najbolje predstavljali blišč Emirata Dubaj, bomo za začetek našega odkrivanja obiskali The Dubai Frame, čudovito lokacijo, kjer si lahko kar brezplačno uokvirimo našo fotografijo dubajskega skyline, nato pa se bomo povzpeli na razgledno točko v zgradbi, od koder se nam bo odprl čudovit razgled na obsežnost in eminentnost Emirata. Da bo avantura dneva še bolj adrenalinska pa se bomo odpeljali še do Marine, kjer si bomo privoščili malček divjo vožnjo s čolni po sami marini in nato krajši izlet na morje, do otoka The Palm, Burj al Arab in dubajske lagune. Malce mokri se bomo nato odpravili nazaj v naš hotel. Nočitev. 

3. dan

DUBAJ

Zajtrk. Današnji dan bo namenjen odkrivanju prečudovitega in nadvse obširnega dubajskega EXPO razstavišča. Obiskali bomo lahko tudi slovenski razstavni prostor. Časa za občudovanje bo dovolj. Popoldanski povratek v naš hotel. Nato bomo pozno popoldan peš in z metroji odkrivali še staro četrt Bastakiya in znamenite centre Dubai Mall z najvišjo zgradbo sveta Burj Khalifo ter pojočo dubajsko fontano, med nakupnimi centri pa nam ne bo ušel seveda še Mall of the Emirates, kjer je idilična popestritev dogajanja tudi smučišče, in to pri zunanjih 30ih stopinjah. Pozen povratek v hotel z metroji. Nočitev.

4. dan

DUBAJ

Zajtrk. Dopoldan se bomo odpeljali na ogled atrakcij ob obalni liniji Jumeirah. Postali bomo pred mošejo Jumeirah, nato bomo videli kako v resnici zgleda svetovno znani hotel Burj Al Arab, se pomudili na sloviti plaži Jumeirah, Na The Palm se bomo v eno smer zapeljali tudi z magnetnim panoramskim vlakcem - monorail in občudovali razkošje vil, apartmajskih naselij in mogočni hotel Atlantis. Ob povratku v hotel bomo videli šejkovo palačo in palačo Zabeel. Postali bomo tudi pri zavetišču plamencev na skrajnem koncu Creeka. A to še ne bo konec naše avanture. Popoldan bomo namenili adrenalinski puščavski pustolovščini, saj se bomo po sipinah zapeljali s terenskimi vozili in uživali v vožnji in na foto postankih. Povratek v hotel. Nočitev.

5. dan

DUBAJ - LJUBLJANA

Zajtrk. Prevoz na letališče in prijava ter polet proti Ljubljani.

Destinacija - Bližnji Vzhod

Obiščite nas na družbenih omrežjih

Close

Februarska avantura v Emiratu Dubaj

Cena
namesto 1095€ že od 975€ na osebo
Trajanje
5 dni
Destinacija
Bližnji Vzhod
Popotniki
min. 25 potnikov

  Izpolnite obrazec za rezervacijo. Obvezna polja so označena *   Naroči si svoj katalog. Obvezna polja so označena *