Cena
1499€ per person
Destinacija
Bližnji Vzhod
Potniki
min. 15 potnikov

Dubajska potovalna avantura ali zgolj oddih Na obali Jumeirah, med nebotičniki, v nakupnih centrih in skozi čas v interaktivnem muzeju

 • Informacije
 • PROGRAM POTOVANJA:
 • Galerija
 • Vroče Potovanje
Mikavni Dubaj s počitnicami na direktnem poletu iz Ljubljane V novembru in decembru je vreme v Dubaju najlepše.  Zakaj avantura na Bližnjem vzhodu? Ker je Dubaj  idealna kombinacija za sproščanje, iskanje navdiha in idej. TOP potovanje ker je vključena adrenalinska avantura o jeep safari v neminljivi puščavi. Seveda bodo ikonski Burj al Arab, hkrati pa...

Kaj je vključeno

Destinacija
Bližnji Vzhod Bližnji Vzhod
Lokacija odhoda
Ljubljana
Lokacija prihoda
Dubaj
Datum in čas začetka potovanja
29. novembra, 2023 00:00
Dodatne informacije
enoposteljna soba: 690€ vzpon na Burj Khalifo: 60€ večerja v libanonski restavraciji Abdewahab Souk Al Baha: 90€ večerja z plovbo na dhow ladjici: 85€ zdravstveno zavarovanje: 10€ Abu Dhabi: od 69€ Sharjah: od 55€ Atlantis z akvarijem: 89€
Cena vključuje
 • dvoposteljni sobi
 • letališke pristojbnine
 • Letalski prevoz
 • Nočitev v hotelih 4*
 • Organizacija in slovenski vodja poti
 • Spremstvo angleško govorečega vodnika
 • Vse navedene kombi/mini bus prevoze na trasi programa
 • Vsi ogledi z vstopninami in obroki po programu potovanja
Cena ne vključuje
 • Napitnine niso vključene v ceno in jih izročite na poti
 • Osebni stroški
 • Storitve, ki niso posebej navedene
Dodatne cene
napitnine (na kraju samem): 30€€

Mikavni Dubaj s počitnicami na direktnem poletu iz Ljubljane

V novembru in decembru je vreme v Dubaju najlepše.  Zakaj avantura na Bližnjem vzhodu? Ker je Dubaj  idealna kombinacija za sproščanje, iskanje navdiha in idej. TOP potovanje ker je vključena adrenalinska avantura o jeep safari v neminljivi puščavi. Seveda bodo ikonski Burj al Arab, hkrati pa idealno počitniško središče s svojo nepozabno plažo Jumeirah deležni svoje pozornosti in fotografiranj. Kombinirana igra sonca, vetra, puščave in stekla se dotakne vsakega obiskovalca. Izlet pa se nadaljuje tudi do tržnice zlata in začimb, mimo lepih palač šejkov in naravnega fenomena Creek – naravne zajede v kopnem, pa vse do elitnega hotela Burj Al Arab in slavne plaže Jumeirah, nas popelje po čarobnem kotičku Arabskega polotoka. Bežen pregled glavnih znamenitosti vsekakor ni dovolj za natančno spoznavanje raznolike kulture prebivalcev Dubaja.

OPOMBA:
Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi. Potovanje bomo organizirali v primeru min. 15 prijavljenih oseb.

 

CENA VKLJUČUJE:
Letalski prevoz Ljubljana-Dubaj-Ljubljana v ekonomskem razredu, letališke pristojbnine, 7 x nočitev z zajtrkom v hotelu 4* v dvoposteljni sobi, prevoz letališče-hotel-letališče,  poldnevni ogled Dubaja, izlet z jeepi v puščavo, nezgodno zavarovanje,  vodenje in organizacija potovanja.

CEPLJENJE: Cepljenje ni potrebno. Več na www.zdravinapot.si.
VIZUM: Ni potreben.

 • 1. dan
 • 2. dan
 • 3. dan
 • 4. dan
 • 5. dan do 7. dan
 • 8.dan
1. dan

LJUBLJANA - DUBAJ

Zbor potnikov na letališču Ljubljana. Prijava na polet proti Dubaju. Pristanek v Dubaju, prevoz do hotela, namestitev, nočitev.
2. dan

DUBAJ

Po zajtrku prosto. Popoldanski ogled mesta, ki se je v nekaj desetletjih razvil iz pristaniškega mesteca v poslovno in komercialno središče arabskega polotoka. Po aveniji šejka Zayeda se bomo peljali mimo številnih poslopij, zgrajenih po zadnjih zapovedih arhitekturnega ustvarjanja, videli kako v resnici zgleda svetovno znani hotel Burj Al Arab, se pomudili na sloviti plaži Jumeirah, občudovali mošeje, videli šejkovo palačo in palačo Zabeel ter obiskali Dubajski muzej. Dubaj ima tudi predel s poslopji iz starih časov Al Bastakya, od koder se bomo sprehodili do ožine creek ter se z ladjico abra zapeljali po kanalu. Na drugi strani bomo obiskali souk začimb in zlata ter opazovali živahno vrvenje v pristanišču. Postanek za fotografiranje pri najvišji zgradbi sveta – Burj Khalifi ter obisk enega največjih nakupovalnih središč na svetu Dubaj Mall. Da pa bo dan popoln še postanek za ogled izjemnih dubajskih fontan. Povratek v hotel, nočitev ali ob doplačilu vzpon na Burj Khalifo in večerjo v odlični libanonski restavraciji s pogledom na fontane.

3. dan

DUBAJ

Po zajtrku prosto. Popoldanski izlet po puščavi z jeepi, ki jo bomo doživeli v vsej njeni veličastnosti in lepoti. Po vožnji čez sipine peska si bomo oddahnili v kampu, postavljenem po vzoru pravih beduinskih taborov. Počitek v arabskem slogu se bo podaljšal v večerjo, ki jo bo popestrila glasbena spremljava. Pozen povratek v hotel, nočitev.

4. dan

DUBAJ

Zajtrk. Dopoldan prosto za samostojne aktivnosti, morda obisk katere od plaž, ali pa nakupovanje v številnih nakupnih centrih, morebiti smučanje, adrenalinski izlet z gumenjakom po Marini in ob Jumeirah obali… ali pa kar skydive. Možnosti je ogromno. Nočitev.

5. dan do 7. dan

DUBAJ - POČITNICE

Zajtrk. Prosto za individualne oglede ali preprosto za uživanje na plaži. Ob doplačilu možnost dodatnih izletov: v Abu Dhabi, Sarjah, Atlantis in Akvarij, Legoland....ali večerjo na 7 na dhow ladjici s plovbo po kanalu ob večerno osvetljenem mestu.

8.dan

DUBAJ-LJUBLJANA

Po zajtrk prosto do prevoza na letališče. Direkten polet do Ljubljane.

vroče potovanje-vroča cena
From 1599€
vroče potovanje-vroča cena
From že od 939€
vroče potovanje-vroča cena
From 995€
vroče potovanje-vroča cena
From 1499€
vroče potovanje-vroča cena
From 1499€

Obiščite nas na družbenih omrežjih

Close

Dubaj - potovanje presežkov

Price
1499€ per person
Destination
Bližnji Vzhod
Travellers
min. 15 potnikov

  Izpolnite obrazec za rezervacijo. Obvezna polja so označena *   Naroči si svoj katalog. Obvezna polja so označena *